Moje šťastná hvězda

Kdo mu vrazil kudlu do zad?

Sympatický JAN ČENSKÝ (59) se ocitl bez hlavního příjmu. S manželkou DANOU (56) se snaží najít nové možnosti, jak si přilepšit. Ovšem je to zřejmě marné.

Je známý hlavně z Ordinace v růžové zahradě, která má v červnu letošního roku končit. Všem byl konec oblíbeného projektu líto.

Výjimkou nebyl ani herec Jan Čenský (59), jenž několik let ztvárňoval hlavní roli, díky které si prý měsíčně přišel na necelých 100 000 korun.

Není se proto čemu divit, že s úplným koncem od začátku nesouhlasil. Stále častěji se ale říká, že to bude ve finále možná úplně jinak.

CHTĚLI SE HO ZBAVIT!

Ordinace prý bude pokračovat dál, jen se ukončila její druhá řada. Podle našich informací už se má v plném proudu natáčet, ale bez některých herců z řad předchozích, a to například právě bez Jana.

Tvůrci údajně sázejí na nové, neokoukané tváře. Je tedy víc než jasné, že už byl pro ně Čenský nezajímavý a spolupracovat s ním už nechtěli.

A nepřesvědčil je ani tím, že chtěl proti ukončení sepisovat petici. Co teď bude dělat?
BUDOU MUSET ŠETŘIT

Zcela bez příjmu manželé nejsou. Vyskakovat si také ale nemohou. V jeho okolí se začalo šuškat, že měl kontaktovat několik seriálových režisérů a škemrat o práci.

Problém je, že ho ale nikdo zatím neobsadil. Ani jeho manželka Dana (56) se s tím pořád nemůže vyrovnat. Nejvíce ji má trápit fakt, že budou muset začít přemýšlet nad tím, co kupují, a ne utrácet za zbytečnosti.

CÍTÍ SE BÝT PODVEDEN?

Jak sám Čenský řekl, takovou zradu od kolegů nikdy nečekal. Nejhorší na tom je, že i jeho seriálová manželka a velmi dobrá kamarádka Dana Morávková (49) nejspíš věděla, že se žádný konec neuskuteční.

Ani jejich přátelství už zřejmě nebude tak harmonické jako doposud. A to mu mělo ještě víc přitížit, jelikož to zřejmě ani ve snu nečekal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden