Moje chvilka pohody

Kdo rozpoutal drsnou válku?

Někdy stačí opravdu velmi málo, aby se ze dvou zamilovaných lidí stali úhlavní nepřátelé. Své by o tom nyní mohl vyprávět Václav Noid Bárta (36), bývalý partner Lucie Bílé (51), a jeho manželka Gábina Dvořáková (26).

To, co se totiž mezi nimi právě odehrává připomíná bez nadsázky hotovou válku. Dlouho se zdálo, že vztah svalnatého Bárty a jeho ženy patří mezi ty ukázkové, které jen tak něco nerozdělí. Jenže zdání klame a pomalu začíná vyplouvat napovrch, že manželství procházelo delší dobu vážnou krizí, která nyní vyvrcholila drsným osočováním, nadávkami a vyhrožováním.

Pár dlouho o příčinách rozpadu vztahu nechtěl mluvit, hradbu mlčení nakonec prolomila sama Gábina, čímž svého manžela rozpálila doběla.

Udělala z něho feťáka

„Je mi to líto, ale krize v našem manželství s Václavem netrvá jen několik posledních dnů nebo týdnů,“ začala mladá modelka s tím, že doufá, že si její muž vezme z jejich rozvodu ponaučení a zbaví se svých zlozvyků.

Gábina se ale nebála zajít ještě dál a uvedla, že se Noid díky zbavil závislosti na drogách, ale alkoholu nikoliv. Jeho několikadenní pití vždy končilo prohloubením jeho psychických problémů, s nimiž měl být údajně také v psychiatrické léčebně.

Šokovaný Noid neměl chvíli, co říct. Slova jeho ženy ho velmi zasáhla. Dokonce ještě dlouho po té, co se provalila její nevěra, byl ochotný přijmout ji zpět. Nyní už by ale asi tak shovívavý nebyl. „Na jednu stranu ze mě dělá ochlastu a feťáka, na druhou stranu chce, abych ji živil a dal jí svou kreditní kartu,“ bránil se drsný zpěvák.

Dcera jako rukojmí

Gábina se nyní schází s plastickým chirurgem Patrikem Paulisem (46) a svým vztahem se nijak netají. Rozkol mezi partnery ale nejvíc odnáší jejich dcerka Terezka (2,5). Hádky a nadávky totiž padají údajně i v její přítomnosti a rodiče se o ni přetahují jako o nějakou věc.

Dokonce mělo dojít k tomu, že když Noid dceru vracel manželce, chtěla po něm podepsat jakýsi předávací list.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden