Můj čas na kafíčko

Kdo se bude smát jako poslední?

Místo, abys si užívali společnou dovolenou, nedá jim exmanželka spát!

Pořád budou rýpat do živého. Tím se řídí modelka a moderátorka Kateřina Kristelová (38) a její současný partner, bývalý fotbalista Tomáš Řepka (44). Na mušce jejich žertíků a neustálých komentářů je stále jedna a ta samá osoba.

Bývalá manželka známého sportovce, modelka Vlaďka Erbová (36). Slavnému páru asi nestačila poslední aféra, kdy byli oba podezřelí z toho, že založili Vlaďce erotický profil v seznamce s pravým telefonním číslem... Teď se pro změnu baví na její účet sdílením videí na sociálních sítích. „Vladimíro, prosim tě, vrať se. Myslíš, že by mě chtěla?,“ zaznívají posměšné výkřiky od Tomáše, zatímco ho jeho současná polovička upozorňuje na to, že půjdou co nevidět do kriminálu.

On za podvody a sexuální obtěžování. A Kateřina není zase tak daleko od pravdy. Kauza kolem sexuálního profilu, který měli údajně platit v jedné z pražských bank, což zaznamenala kamera, se totiž pořád vyšetřuje. Přejde tohle Vlaďka bez povšimnutí, nebo se bude opět nějak bránit a přijde ostudná odplata?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden