Moje šťastná hvězda

Kdo se jim snaží zničit vztah?

Oba jsou mladí a úspěšní. To je však důvod toho, proč jsou MICHAELA(29) a ROMAN (33) TOMEŠOVI mnohým trnem v oku.

Už v roce 2018 se herečka Michaela Tomešová (29) stala dvojnásobnou maminkou. V jejím okolí snad neexistoval člověk, který by se nedivil, že zakládá rodinu v tak brzkém věku.

Její manžel Roman Tomeš (33) je však vyloženě rodinný typ a s manželkou si přejí mít spoustu dětí. Letos v červnu oslaví páté výročí svatby, a ač mají ještě dva roky do „krizového“ sedmého roku, už teď to mezi nimi údajně začíná dost vřít.

O rozvrat jejich manželství se však mají snažit hlavně lidé z jejich okolí. Každý hraje v jiném seriálu, oba mají slušné výdělky a na první pohled to vypadá, že je nic netíží. Leč opak je nejspíš pravda.

O herečce se totiž říká, že flirtuje se svým kolegou ze seriálu Sestřičky, v němž hraje jednu z hlavních postav. Takovým nařčením už ale v minulosti podle všeho čelila několikrát. Muže totiž vyloženě přitahuje.

Začala flirtovat se seriálovým kolegou?

Je zábavná, chytrá a především svá, někteří tvrdí, že je hodně divoká. Tomeš měl údajně v předchozích měsících dostat několik anonymních zpráv s tím, že by si měl svou ženu lépe hlídat.

Jeho však všechny anonymy nechaly chladným. Míše bezmezně důvěřuje. Ovšem když se pomluvy začaly šířit z několika stran najednou, zaváhal. Míša se ale brání tím, že rodina je jí nade vše a neudělala by nic, co by se manželovi nelíbilo.

Přátelé mají na celou věc jasný názor. Někdo jim chce uškodit. Možná nějaký bývalý partner herečky, nebo snad expartnerka Tomeše? O Milanu Peroutkovi (31) je známo, že dodnes Míšu Tomešovou zbožňuje.

Ta ho kdysi opustila právě kvůli svému současnému manželovi. Není vyloučeno, že je ale takových zhrzených mužů víc. Ač teď prožívají složité období a doma mají dusno, unáhlené závěry rozhodně ani jeden z nich dělat nechce.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden