Můj čas na kafíčko

Kdo se mu snaží přebrat ženu?

Můj čas na kafíčko

Mareše poslední dobou zajímá jen práce a možná na to doplatí. Kolem jeho ženy se motá jiný muž!

Zdálo se, že pokud se někdy rozpadne manželství Moniky Koblížkové (42) s Leošem Marešem (47), bude to vinou jeho nevěrnické povahy. Ale i Monika má své ctitele. Podlehne jednomu z nich?

Moderátor Leoš Mareš (47) je poslední dobou v jednom kole. Nejenom že stále moderuje mnohé akce a pracuje v rádiu, ale také poslední měsíce věnuje hodně času práci jako producent. Bohužel pro něj to ale znamená, že na své nejbližší, včetně manželky Moniky Koblížkové (42), nemá čas.

A možná toho bude brzy litovat, protože se k nám dostaly informace, že se jeho ženě snaží vetřít do přízně sympatický podnikatel. Dokonce už měl podle našeho anonymního zdroje bývalou módní redaktorku pozvat i na večeři. Začíná se snad

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden