Moje chvilka pohody

Kdo se objeví po boku Lucie Bílé?

Stále je sama, opět bude na konci roku slavit bez partnera. Ale je dost nepravděpodobné, že by si vybrala celibát. I když mnohonásobné Zlaté slavici žádný vztah zatím nevydržel.

Zpěvácká diva Lucie Bílá (50) by podle toho, co říkají její přátelé, chtěla mít klidný a harmonický život. Prý touží po stálém partnerovi, nejlépe pak manželovi, který by jí byl oporou. Zkrátka, chtěla by mít kolem sebe takovou pohodu, aby se mohla všemi silami věnovat zpěvu. To by ale i ona měla být manželkou se vším, co k tomu patří. Jenže podle všeho ona sama taková není. O tom svědčí její minulé vztahy, tu a tam bouřlivé a pak i plné zklamání.

S Petrem to nevyšlo

Naposledy byla v pro ni relativně klidném vztahu dlouhých šest let. Dokonce se hovořilo o tom, že Lucie a podnikatel v restauratérství Petr Makovička (41) by mohli připravovat svatbu. Prý o ní Lucie snila, i když už má za sebou manželství dvě. A najednou přišel rozchod. A to se Petr staral ve vile v Otvovicích, kde spolu bydleli, o Luciinu nemocnou maminku. Jenže pak musela maminka do nemocnice a Makovička z vily, kde byl jen hostem, musel odejít. Jako by Lucie už jeho služby nepotřebovala a měla za něj náhradu. Ale žádný jiný muž se vedle ní neobjevil.

Nový muž na obzoru?

Podle sousedů nyní zpěvačka v otvovickém domě moc času netráví. Říkají, že její mercedes poslední dobou před dveřmi parkuje málokdy. A tak ve veliké vile vládne ticho, a to asi hyperaktivní zpěvačce moc nevyhovuje. A novináři se možná právě proto o ní najednou tolik nezajímají a zpráv o jejích vztazích, rozchodech a návštěvách společnosti ubylo. Jenže je možné, že Lucie do Otvovic nejezdí, protože jednoduše spí někde jinde. To by mohlo znamenat, že se snad zase objevil muž, který by dokázal zaplnit prázdnotu a oživit obrovský dům. Ale na veřejnost zatím ze zpěvaččina soukromí neproniklo nic a vypadá to, že po rozchodu s Makovičkou je zřejmě stále sama.

Udrží si kavárnu?

Kavárník Petr se ale zdál mužem, který by zpěvačce mohl vyhovovat. Má podnikatelské nadání a zřejmě i představu o harmonickém životě. Ale ani to asi Lucii nestačilo. A tak mu místo lásky a slavné zpěvačky zbyla jen vysněná kavárna v centru Prahy. Do té dokonce Bílá investovala peníze, ale zdá se, že byla jako obvykle velkorysá a zpět nechtěla prý nic. Rozhodla se, že Petrovi vše přenechá, takže může být Makovička spokojený, i když zůstal na ocet.

Velkorysost už není namístě

Lucie Bílá je nesmírně laskavá a je známá tím, že svým partnerům ráda plní jejich sny a koupí jim to, co se jim zrovna líbí a co by chtěli mít. Otázkou ale je, zdali je to ještě nutné. Podle lidí ze zpěvaččina okolí by si už lásku velmi drahými dárky kupovat nemusela. Přátelé i fanoušci jí nyní přejí muže, který nemá hluboko do kapsy a i věkem se k Lucii hodí lépe. Takového, který by od ní nechtěl ani ferrari, ani kavárnu, ale jen něhu a lásku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden