Můj kousek štěstí

Kdo se přižení do téhle rodiny?

Nemá to ta holka lehké! Porvala se s vážnou nemocí a našlápnuto má ke slibné kariéře. Přesto jí život stále hází klacky pod nohy. Po sérii neúspěšných vztahů je podle všeho Anna Slováčková (26) stále sama a ne a ne najít toho pravého.

Do toho navíc musí přihlížet, jak její rodiče plní bulvár častými skandály a veřejně perou rodinné špinavé prádlo.

Táta nadobro doma?

Sedm let si Felix Slováček (78) užíval poměr s Lucií Gelemovou (38) zatímco s manželkou Dagmar Patrasovou (65) na sebe vzájemně plivali jed prostřednictvím médií. Loni v květnu se Gelemová a Slováček rozešli, oddych pro rodinu to ale nebyl. Grandiózní finále této telenovely je teprve čekalo.

Felix v prosinci neunesl fakt, že si jeho bývalá milenka našla nového muže a sesypal na její hlavu hromy a blesky. Emoce se mu měnily jako aprílové počasí a vše měl potřebu řešit opět skrze média. Nezapomněl ani zdůraznit, že se domů k Patrasové rozhodně nevrací, neb má jeho žena problémy s alkoholem.

Dál už to prostě nešlo... Známému páru se vymstil pověstný sedmý rok. Vztah Felix Slováček (78) a Lucie Gelemová (38) je tak minulostí.

Uběhlo ale pár dní a manželé spolu zamilovaně pózovali novinářům a nevěrný hudebník se kál. „Dáda je báječná, úžasná, odpustila mi a je nad věcí. Velmi si toho vážím,“ řekl, s tím, že se vrací domů. Je to ale definitivní?

Byť je Anna holka statečná, rodinná dramata jako na houpačce jistě ani ona ignorovat nedokáže. A co teprve její budoucí partner, který by se přiženil do téhle rodiny plné skandálů...

Kdo to unese?

Dokáže Slováčková takového odvážlivce k sobě najít? Zatím štěstí zkoušela u mužů, kteří byli mimo uměleckou branži. Randila s fešákem z Dominikánské republiky nebo majitelem pizzerie. Možná by teď pro změnu měla zkusit zalovit i ve vodách showbyznysu, kde jsou muži na mediální pozornost přece jen zvyklí, a tak je snad nic nepřekvapí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden