Moje šťastná hvězda

Kdo se raduje ze zrušeného koncertu Zagorové?

Kvůli nemoci musí zpěvačka čelit nenávisti fanoušků?

Odborníci mluví o hotové epidemii mezi umělci. Po LUCII BÍLÉ (50) a řadě dalších zpěváků musela svůj vánoční koncert zrušit i HANA ZAGOROVÁ (70). Stalo se tak pouhé dva dny před jeho zahájením. Jak to tak ale vypadá, zatímco fanoušci zuří, někdo má z jejího neštěstí velkou radost.

Tradiční vánoční koncert v Lucerně byl beznadějně vyprodaný, když zoufalá zpěvačka oznámila, že jí zdravotní problémy neumožní před fanoušky vystoupit. „Hanka má silnou virózu. Ona i Štefan,“ uvedl zpěvaččin manažer JIŘÍ DVOŘÁK s tím, že je nachlazená takovým způsobem, že nemůže zpívat. Uvedl také, že je zničená z toho, že musela zklamat svoje příznivce, kteří se stejně jako každý rok těšili na vánoční Lucernu. Nakonec si tak budou muset počkat téměř na konec ledna. Jak to tak vypadá, letošní rok je pro umělce celkově nějak smolný. Nachlazení a hlasivky ale bohužel nejsou tím jediným, co zpěvačku trápí. Podle našich informací se totiž našli lidé, kteří se do ní tvrdě opřeli.

Útoky na zpěvačku

Zagorová počítala s tím, že se zklamaní fanoušci ozvou. Jak sama přiznala, velmi se takových reakcí obávala. Zřejmě věděla, co ji čeká. Vyprodaný vánoční koncert už totiž jednou zrušila. Bylo to v roce 2013 a i tehdy musela čelit nadávkám a urážlivým zprávám na sociální síti. Nepříjemná situace se nyní bohužel opakuje. Fanoušci se do Zagorové nevybíravě pustili! Mnohým nevyhovuje náhradní termín, jiní zas využili jen možnost, jak si na nebohé zpěvačce vylít vztek. „To neva, kluci. Tak holt půjdete na někoho, kdo umí zpívat...“ uvedl jeden z fanoušků. Jiný zas naráží na to, že ta „holka“ má své odzpíváno a měla by jít raději do důchodu. Podobně kruté komentáře musela číst nedávno i Lucie Bílá, která rovněž zrušila koncert kvůli zdravotním problémům. „Mám devětatřicítky horečky, lékaři je nedokážou srazit. Moc mě to mrzí, doufám, že to svým příznivcům co nejdříve vynahradím,“ netajila se svou lítostí Zagorová, která navíc musela zrušit i další dva koncerty.

Boží mlýny melou

Nechce se tomu věřit, ale našel se někdo, kdo nejenže má z utrpení zpěvačky radost, ale nejspíš jí to i velmi přeje. Není jím nikdo jiný než EVŽEN MIROŠOVSKÝ (56), muž, který kdysi vystupoval jako manažer Zagorové. „Výborný, boží mlýny melou,“ napsal do redakce. Nezbývá než doufat, že i na něho jednou dojde, když přeje něco tak nepěkného, ač ze zhrzenosti, nemocné oblíbené zpěvačce.

Po Lucii Bílé je další zpěvačkou, která musela zrušit předvánoční koncerty.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden