Moje šťastná hvězda

Kdo se snaží oblíbenou herečku vyštvat z Ulice?

Moje šťastná hvězda

Kdyby po svém boku měla partnera, který by jí byl oporou a se vším jí pomohl, možná by na tom nebyla mnohdy tak zle. To už se ale asi nestane.

V seriálu Ulice hraje JAROSLAVA OBERMAIEROVÁ (76) od samého začátku a snad nikdo si nedokáže představit její konec. Ten se ale bohužel podle mnohých spekulací nezadržitelně blíží. Proč to vypadá, že drbna Nyklová v Ulici brzy skončí?

V posledních letech nemá hvězda seriálu Ulice Jaroslava Obermaierová (76) zrovna na růžích ustláno. Nejprve začala ztrácet kilogramy, neměla chuť k jídlu a celkově se necítila vůbec dobře, což v ní probudilo strach. Bála se, co s ní bude, a hlavně, co bude s jejím synem Jaroslavem (40), na kterého je sama a který trpí maniodepresivními stavy.

Kdyby byla vážně nemocná, nemohla by vydělávat a nastaly by jí krušné časy. Nakonec se ukázalo, že o nic vážného nejde, starosti o obživu ale herečku neopustily. Zdá se totiž, že je některým svým kolegům v seriálu na obtíž. Vyčítají jí údajně

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden