Moje šťastná hvězda

Kdo se snaží zničit jejich velkou lásku?

Dara Rolins očividně nedopustí, aby jim ubližovali.

Láska DARY ROLINS (49) a PAVLA NEDVĚDA (50) nedává očividně některým lidem spát. Partneři nyní museli čelit první zkoušce, zdá se však, že uspěli.


Zpěvačka Dara Rolins (49) umí své křivky nosit přímo dokonale! Ačkoli za pár měsíců oslaví padesáté narozeniny, nebojí se ukázat v plavkách nebo klidně polonahá a neskutečně jí to sluší. Její partner Pavel Nedvěd (50) se má doma rozhodně na co koukat, a tak není divu, že za jejich vztah bojuje jako lev.


Dokonalé štěstí jim narušilo video, které se dostalo na konci prázdnin na veřejnost. Na něm fotbalista pod vlivem alkoholu dovádí s mladými kráskami, včetně jeho bývalé přítelkyně, parkurové jezdkyně Lucie Anovčínové (26).


Spekulovalo se, že cílem bylo „Grande Paola“ poškodit. Mělo to však opačný efekt, lidé se nad tím bavili a Dara se za svého partnera postavila.


Z videa svého přítele si vůbec nic nedělá.

Partnera naopak podpořila

Jestli zamýšlená potupa cílila na jeho post viceprezidenta klubu Juventus nebo právě na vztah se zpěvačkou, se možná brzy ukáže. Pavel to totiž prý takhle nenechá a dopátrá se toho, kdo ho takhle ohrozil.

Každopádně, pokud to mělo skutečně mířit na jeho partnerku, dotyčný ani trochu nepochodil, Rolins to naopak ještě víc utvrdilo v tom, že k sobě patří. Ostatně i ona má za sebou dost divoká léta, kdy vymetala jeden večírek za druhým.

Vyvrací, že by ho sbalila ona

Nedávno dokonce prozradila, jak se dali s fotbalistou dohromady, a vyvrátila řeči, že ho sbalila ona. Už léta pro ni měl slabost a poslední čtyři roky jí posílal k narozeninám květinu a šampaňské. Když se zpěvačka objevila v Itálii, kde připravuje svou novou módní kolekci, Nedvěd se to dozvěděl a hned ji pozval na kafe.

Tam vzala Dara kamaráda, protože se tam bála jít sama a neuměla si představit, o čem si budou povídat. Rande ale dopadlo skvěle. A v první veřejné zkoušce obstáli na výbornou!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden