Moje šťastná hvězda

Kdo si bude jednou užívat její vydělané miliony?

Moje šťastná hvězda

Se ztrátou životní lásky se Daniela Kolářová nevyrovnala a na zesnulého manžela Jiřího Ornesta nemůže zapomenout. Zůstane už navždy sama?

DANIELE KOLÁŘOVÉ (76) se po pracovní stránce vždy dařilo. V soukromí to ale bylo jako jízda na horské dráze. Přesto se prý stále až nezdravě trápí smrtí manžela JIŘÍHO ORNESTA (†70).

Před lety byla Daniela Kolářová (76) považovaná za jednu z našich nejtalentovanějších hereček. Diváci si ji tak zamilovali například ve filmech Na samotě u lesa, Léto s kovbojem či Noc na Karlštejně.

Za svůj život poznala, jaké to je, hřát se na výsluní, ovšem zakusila i to, jaké to je, ocitnout se úplně na dně. Tu největší ránu jí osud zasadil před sedmi lety, kdy ji

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden