Můj čas na kafíčko

Kdo Sokolovi závidí slávu a peníze? Úspěch se neodpouští!

Hvězda nejsledovanější televizní soutěže přivádí ženy k šílenství! Proč ho pronásledují?

Jeho popularita závratně stoupá. Divačky po Ondřeji Sokolovi (44) doslova šílí. Zato jeho kolegové mu nemohou přijít na jméno. Našel si už konečně přítelkyni nebo mu stále stačí jen občasné schůzky? Jaké tajemství skrývá?  

V posledních týdnech si užívá slávu, o které se mu předtím ani nesnilo. Díky televizní show Tvoje tvář má známý hlas ho miliony diváků sledují každou sobotu v hlavním vysílacím čase na televizních obrazovkách a jen žasnou, jak vtipného a pohotového moderátora Česko dosud skrývalo. Jenže ve skutečnosti je herec, režisér a moderátor Ondřej Sokol (44) velký stydlín a introvert, který středem pozornosti být nechce. Jenže už se stalo a nemůže za to jen zábavný pořad, ale především jeho aféry s o mnoho let mladšími ženami. A teď se musí ke všemu vypořádat i s nenávistnými pohledy svých kolegů!

Jako moderátor se v "Tvoji tváři" našel. Je vtipný a baví i soutěžící.

Kolegové ho nesnáší

Jako moderátor jednoho z nejsledovanějších pořadů Tvoje tvář má známý hlas sklízí úspěchy týden co týden. Jeho bezprostřední humor a úsměv, který z jeho tváře nikdy nezmizí, okouzluje muže i ženy po celé republice. Jeho kolegové z domovského Činoherního klubu to ale vidí všechno jinak. To, že přijal nabídku soutěž moderovat, považují za zradu. „Dneska vím, že mnohem obtížnější než cesta od divadelního umělce ke komerčnímu je pravý opak: Divadelní prostředí je velice nepřátelské vůči lidem úspěšným v showbyznysu,“ prozradil Sokol. Možná by to kolegové ustáli, ale úspěch a peníze se u nás zkrátka neodpouští. Ale ačkoliv není teď situace v divadle pro moderátora vůbec ideální, sám si myslí, že je vše, jak má být. Je to tak i se ženami?

Láme ženská srdce na počkání!

Slabost pro mladé dívky

Nedávno se na veřejnosti objevil po boku mladinké, krásné dívky a všichni začali spekulovat nad tím, zdali to náhodou není jeho nový objev. Sokol je totiž znám tím, že ho lákají velmi mladé dívky. Ještě před dvěma lety chodil s osmnáctiletou školačkou Lucií, dcerou své spolužačky, ale nedopadlo to valně. Od té doby jeho vztahy se ženami dost pokulhávají. A tak i ona mladá a krásná dívka, která mu nedávno dělala doprovod, nebyla nová milenka, ale jeho patnáctiletá dcera Ester (15)! Tu má se svou bývalou ženou, herečkou a dabérkou Kateřinou Lojdovou (38). Doteď ale není známa žádná další žena, s kterou by randil. Má jen velké množství fanynek. A někdy dost zvrhlých. Může snad za to jeho přiznání, že má rád sex? A tak se nejspíš fanynky hromadně rozhodly, že na něj uspořádají hon. Někdy se to ale dost zvrhne. Už několikrát oblíbený moderátor dokonce našel pověšené použité kalhotky na klice od dveří svého bytu. Diví se tomu, že některé dámy zkrátka nechápou, že spodní prádlo není vstupenkou do vztahu. A to ani na jednu noc. „Nevím, jestli mi to lidi budou věřit, ale já nejsem chlap na jednu noc,“ prohlásil rezolutně. Koho tedy uloví příště? Zas nějakou mladou studentku, jen o málo starší, než je jeho dcera? Nebo vezme rozum do hrsti a najde si zralou ženu, která mu ještě porodí dalšího potomka?

Herec s exmanželkou Kateřinou

Kliďas, který občas vybouchne

I když Sokol působí, že by sebevědomí mohl rozdávat, opak je pravdou. Sám přiznává, že někdy si nevěří vůbec, jindy hodně. Občas se mu totiž stane, že pochválí i sám sebe. Když si myslí, že se něco skutečně povedlo. „Někdy to možná i přeháním, ale když si myslím, že něco dělám dobře, tak to prostě řeknu. Protože nenávidím tu falešnou skromnost, kdy mají lidi pocit, že musí vypadat ještě hůř, než vypadají,“ rozohnil se herec a moderátor, který o sobě ale říká, že je velký kliďas. Ovšem ne vždycky. „Občas sice mívám záchvaty hysterie, ale to je málokdy,“ prozradil. Dokáže si ho vůbec někdo představit jako téměř nepříčetného a křičícího na své okolí? Podle jeho přátel se mu to stává jen občas, když je v roli režiséra, to pak jde všechno na jeho hlavu a on cítí zodpovědnost, kterou za celý projekt a lidi v něm má.

Prochází krizí středního věku?

Aktuálně má o zábavu postaráno. Ale co až televizní show skončí? Další díly Partičky se už točit nebudou, tak co bude dál? Přijde s nějakým dalším projektem? Minulý rok si procházel krizí středního věku a přiznal, že dokonce přestal chodit s rukama z Partičky na skleničku do hospody a místo toho si raději vyjede na kole do přírody nebo si jde zaběhat. „Řešil jsem nějaké pracovní problémy a zjistil jsem, že potřebuju víc síly a energie a že už ji nechci plýtvat na jiné věci. Přestal jsem se už likvidovat divokýma večírkama.“ Jakému hřichu ale nedokáže odolat? Přiznám se, že mám trochu problém. Dobíjím si energii čokoládou. Ono je to na mě už i trochu poznat.“ Kdo tedy stydlivého milovníka čokolády uloví? Po diskotékách a večírcích už nebrouzdá a tak mu zbývají jen věrné fanynky. Podlehne snad některé z nich? Nebo spíš zamíří do vod českého showbyznysu? Za pár měsíců mu bude pětačtyřicet a tak by neměl zahálet!

Díky soutěži je v pořádném balíku!

Díky soutěži Tvoje tvář má známý hlas si přijde na pěkný balík. Nedávno se na internetu objevila zpráva, že hvězdy jako Chýlková (52) s Rychlým berou (50) za jeden natáčecí den zhruba patnáct tisíc korun. Ostatní celebrity prý kolem deseti! To se ale na jevišti mihnou vždy jen pár minut při vlastním vystoupení a zbytek si odsedí stranou. Kolik tedy může brát moderátor Ondřej Sokol, který je středem pozornosti od začátku až do konce pořadu? Aby si hvězdy nezáviděly, nikdo podle zdroje z natáčení nesmí vědět, kolik berou ostatní. Můžeme se jen domýšlet, ovšem je jisté, že Sokol na tom z nich bude ze všeho nejlíp. A tak je jasné, že mu kolegové z divadla, kromě slávy závidí i pořádně velký balík peněz. Být tak mladý a úspěšný? To se neodpouští.

Ivana Chýlková

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden