Moje šťastná hvězda

Kdo teď bude Hanychovou živit?

Partner Agáty Hanychové má podle některých informací velké problémy.

Manžela Agáty Hanychové (39) možná už brzy čekají velké potíže. Miroslav Dopita (42) by je podle něktrých informací nemusel ustát.


Na podnikatele se totiž podle mnoha na sobě nezávislých informací chystají exekutoři. Agáta Hanychová (39) dokonce naznačila, že za tím může stát msta jejího bývalého partnera Jaromíra Soukupa (54), který měl na potíže jejího manžela upozornit média.


Což může, ale nemusí být pravda. Ať je to jakkoli, Miroslav Dopita (42) měl mít podle některých médií na krku hned dvě exekuce v řádech stovek tisíc korun. Někteří lidé nechápou, proč dluhy dávno nezaplatil a všechno nechal dojít až takhle daleko. Těžko říct, co jsou jen pomluvy a co je pravda.


Kdyby měl Dopita hluboko do kapsy, producíroval by se za  v oblečení za desítky tisíc a hrál si na boháče? Záhadou také je, že podnikatel má údajně mít i po svatbě trvalé bydliště na radnici, což je běžná praxe bezdomovců nebo lidí, kteří mají exekuce.


Miroslav Dopita (42).

Bude shánět účtenky?

Nicméně pokud by byla pravda, že má Dopita problém s exekutorem a tem věděl, kde Dopita bydlí, údaje v občanském průkaze ho nemusejí zajímat. Prostě by si došel do Suchdola, kde podnikatel s Hanychvou žije.

A v takovém případě by bylo fajn, kdyby bývalá modelka měla od věcí, které má doma, účtenky. Nijak příjemné by to asi nebylo pro jejich děti. Spolu mají syna Kryšpína (12), vychovávají i Hanychové dcery Rozárku (1) Miu (6).

Pravda je, že Hanychová nevydělává málo peněz. Jenže byla zvyklá na to, že ji partneři rozmazlují, kupují jí drahé dárečky apod. Jen Soukup jí pořídil například auto, luxusní hodinky a další cenné prezenty. Má na to Dopita?

Exmodelka bude možná ještě vzpomínat, jak se o ni Jaromír Soukup (54) staral.

Bylo to jen divadlo?

Už teď se ozývají hlasy, že jejich veselka byla jen habaďůra, protože influencerka potřebovala navodit atmosféru kompletní rodiny kvůli jejím sporům o děti se Soukupem a s Jakubem Prachařem (40).

A když se k tomu přidá i to, že většina lidí absolutně netuší, čím se Dopita vlastně živí, tak to vypadá na velký problém Hanychové.Nedá se totiž předpokládat, že by se najednou stala ženou, která by svého partnera živila. Naopak, toto chce vždy od chlapa.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden