Můj čas na kafíčko

Kdo teď srovná drsnou rebelku?

Modelka a moderátorka Agáta Prachařová (33) má za sebou perné období a řadu změn skoro ve všech oblastech života. O čem je řeč? Především o rodinných vztazích s matkou Veronikou Žilkovou (57), její tchyní Danou Batulkovou (61), a také s manželem Jakubem Prachařem (35).
Jsou všechny spekulace o rodinné válce, skutečně zažehnány?

Pokračuje válka s tchyní?

Vztahy, které panovaly mezi Agátou a matkou Jakuba Prachaře Danou Batulkovou byly jednu dobu kritické. Celý problém byl v Agátině údajné nevěře. Když byla modelka podruhé těhotná, vznikaly různé dohady, že dítě, které čeká, není Jakubovo, ale údajného Agátina milence.
Agáta měla totiž v minulosti různé excesy a dodnes je to rebelka každým coulem. Není proto divu, že Batulková byla na Agátu naštvaná. Po narození roztomilé Mii (1,5), se situace zklidnila a zdá se, že se snad úplně srovnala. Agáta tvrdí, že už je vše v pořádku. Tchyně Dana Batulková je teď starostlivou babičkou, která se poctivě stará o malé děti. Využívá ji místo své matky?

Bez mámy to s nezvládá!

Agáta byla zvyklá, že jí máma Veronika Žilková pomáhala na každém kroku. Zvláště pak s dětmi. Dohlížela nejen na ně, ale trochu krotila i Agátu. To už teď není možné. Potom co se Žilková přestěhovala se svým manželem Martinem Stropnickým (62) do Izraele, nemůže být babičkou na plný úvazek. Sice modelka tvrdí, že Žilková lítá do Prahy často kvůli práci, takže je i navštěvuje, ale jenom jestli nekecá. Údajně se modelka měla na matku naštvat a nepromluvit s ní ani slovo. Stýská se dětem po babičce? Asi trochu ano, ale zase ne tolik, když za nimi babička jezdí.

Divoké hádky s manželem?

Herec Jakub Prachař se ovšem jeví jako vzorný manžel a otec. Příkladně se stará o Agátina syna Kryšpína (7), kterého má s hokejistou Mirkem Dopitou (34), jenž o synka nemá moc zájem. S Kryšpínem si rozumí, naučil ho i rybařit. Po manželské stránce to už tak slavné nebude. Doma prý herec moc času netráví a místo toho si raději zajde s kamarády do hospody. Proč je Prachař radši s kamarády než s rodinou? Možná, že Agáta už není jedinou ženou jeho života. Skrývá tajnou milenku, nebo je v tom něco úplně jiného?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden