Moje šťastná hvězda

Kdy bude mít konečně chlapa?

Už dlouho je Laurinová bez muže a to je škoda. Kdy se v životě krásné herečky objeví láska?

Je krásná, je i úspěšná, ale partnera po svém boku již několik let nemá. Kdy se to v životě herečky Sabiny Laurinové (50) změní? A proč vlastně stále nenašla toho pravého?


Od jisté doby Sabina Laurinová (50), kterou diváci vídají pravidelně na obrazovkách televize Prima v seriálu ZOO, nemluví o svém milostném životě. Zřejmě je tak pro ni snazší vyrovnat se s případnými rozchody.


Není totiž žádným tajemstvím, že krásná herečka nemá při výběru partnera zrovna nejšťastnější ruku. „Nemluvím o tom,“ uvedla a od té doby se na její sdílnosti nic nezměnilo. 


Stále bez muže


Ať ale chce nebo ne, lidé o ní mluví stále a všímají si, co se kolem ní děje. V poslední době se začalo spekulovat o tom, že herečka už není sama, ba co víc, nápadníků má údajně hned několik. Ona sama to ale popírá. 


Vždycky vybere špatně


Začátkem dubna oslavila Laurinová neuvěřitelné padesáté narozeniny. Její věk by jí hádal opravdu jen málokdo. Nejenže vypadá skvěle, ale stále z ní sálá pozitivní energie a dobrá nálada, což předvedla i na nečekané oslavě přímo na natáčení seriálu ZOO.


Taclík bude jen těžko jejím novým princem na bílém koni.

Když dostala otázku, jak své životní jubileum vnímá, odpověděla velmi jasně: „Začínají mi nejlepší léta!“ Lidé z okolí herečky se shodují v tom, že za jejíma rozzářenýma očima je nepochybně muž. Jiní zase tvrdí, že není jenom jeden, ale rovnou dva, kteří projevili o sympatickou blondýnku zájem.

Je-li to pravda, pak nezbývá než Laurinové popřát šťastnou ruku při výběru, protože jak sama už kdysi přiznala, není to prý rozhodně o tom, že by měla smůlu na muže, spíš vždycky tak nějak intuitivně sáhne po tom nepravém.

Po tom všem trápení, které si s muži užila, už by si ale opravdu zasloužila někoho, kdo ji bude dělat šťastnou déle než oněch pět let. Laurinová totiž tvrdí, že její vztahy jsou vždycky takové pětiletky. Do každého vztahu prý vždycky herečka vstupovala s tím, že to bude navždycky a opravdové. O to větší zklamání ji pak zřejmě čekalo. 

Přesně ví, co chce

S přibývajícími roky ale nabírá také zkušenosti a moc dobře už ví, co od vztahu čeká, co se jí líbí a s čím se naopak nehodlá smířit. „Už bych nechtěla čelit žrlivosti a sobeckosti,“ uvedla  nestárnoucí herečka a naznačila tím, že ještě stále věří v lásku a partnerské štěstí.

Že by se ale momentálně měla nacházet mezi dvěma muži, to nepotvrdila. Naopak uvedla, že se v takové situaci naposledy ocitla, možná když jí bylo sedm. Teď má většinou hned jasno, když se zamiluje je prý stálá, až skoro konzervativní. 

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden