Moje šťastná hvězda

Kdy byla Jiřina Bohdalová na dně?

Oplakala zlomené srdce

Herečka SIMONA STAŠOVÁ (61) má s maminkou JIŘINOU BOHDALOVOU (85) tak úzký vztah, že si dobře pamatuje, kdy a proč ji zažila plakat. Slavný herec jí zlomil srdce!

Dlouhých 12 let prožila tehdy dospívající Stašová v domácnosti se dvěma slavnými herci. S maminkou a jejím tehdejším manželem RADKEM BRZOBOHATÝM (†79). Přestože je to už 35 let, herečka si dodnes pamatuje na nejsmutnější období života své maminky.

Teprve nyní prozradila, jak herečka rozchod s mužem, který je označován za její osudovou lásku, nesla. Přišla mladší Stašová prý zažila svou maminku plakat dvakrát. Poprvé, když Bohdalové zemřela maminka. Podruhé, když od nich Brzobohatý odešel.

„Bylo mi devět, když k nám přišel,“ vzpomíná s tím, že se po pěti letech s Bohdalovou vzali. Manželství jim fungovalo a Stašová je přesvědčená, že Brzobohatý její maminku moc miloval.

Ani to mu ale nezabránilo, aby ji nakonec opustil kvůli mladší HANĚ GREGOROVÉ (63). Bolestivý rozvod Bohdalová prý proplakala mnoho nocí. „Bylo to pro ni hodně bolestivé,“ vzpomíná Stašová, které samotné slavný herec také chyběl.

Ačkoli nebyl jejím otcem, tím je geofyzik BŘETISLAV STAŠ, Brzobohatý jí byl kamarádem. Jak je na tom Bohdalová se svojí rivalkou? S Gregorovou prý obě mnoho let nemluvily. Až krátce před smrtí Brzobohatého se usmířily. A ačkoli se tvrdí, že obdobně to měla Bohdalová s exmanželem, ona tvrdí, že to není pravda a žádné sváry mezi nimi nebyly.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden