Můj kousek štěstí

Kdy Felixovi dojde trpělivost?

Ostuda Patrasové je obří, podle všeho si ale nebezpečí svého jednání nehodlá vůbec připustit!

Skandály zkoušená rodina už v tom zase lítá. Dáda má na krku bouračku, mluví se o alkoholu za volantem. Navíc se odmítá vzdát svého Itala. Jak dlouho tohle její manžel ještě vydrží?

Manželství Dagmar Patrasové (66) a Felixe Slováčka (79) je jako divoká horská dráha. Plná turbulencí. Některým cestujícím se už tenhle adrenaliový zážitek začíná zajídat a je jen otázkou času, kdy z bizarní atrakce vystoupí. Když se Slováček po sedmileté známosti s Lucií Gelemovou (39) vrátil do vily na pražských Vinohradech a začal zase žít s manželkou, možná čekal, že nyní bude konečně klid.

Zadní vrátka

Spíše to vypadá, jako by se Patrasová snažila manželovi jeho slavný zálet vrátit i s úroky. V průběhu posledních let totiž ani ona nezahálela a během manželova poměru nezůstávala jako kůl v plotě. Společnost jí dělal Ital Vito (51), za nímž létala do slunné Kalábrie. A jak se zdá v kontaktu zůstávají dál.

„Felix si jako myslel, že když se rozejde s tou paní, tak že já se rozejdu s Vitem. Tak jsem ho vyvedla z omylu,“ má jasno Dagmar, která prohlašuje, že se italského gentlemana nevzdá. Zřejmě se tak rozhodla, že si pomyslná „zadní vrátka“ nechá otevřená.

Alkohol

Takový přístup se jejímu manželovi pochopitelně nemůže vůbec líbit. Jak se ale zdá, řešit musí daleko větší problém. Opět se totiž mluví o tom, že jeho žena hledá až příliš často útěchu na dně sklenky.

Když před pár týdny nabourala svůj luxusní vůz do betonových zábran, odmítla dechovou zkoušku na alkohol a pak se motala vinohradskými ulicemi, měli pozorovatelé jasno.

Vypráskané narozky

Záležitost s autonehodou byla o to bizarnější, že se odehrála v den Slováčkových narozenin. Veselo tedy rozhodně bylo, zajisté ale ne doma ve vile nad narozeninovým dortem, nýbrž na ulici pár metrů od ní, kam hudebník přispěchal řešit odtah manželčina vozu a odpovídal na dotazy policistů.

Tak si své narozeniny jistě nepředstavoval. A nejen on, skandál, který vznikl kolem jeho ženy, se dotýká i dětí Felixe ml. (38) a Anny (26), kteří už všeho mají pochopitelně po krk. Oba už ale nějaký ten pátek žijí ve svých vlastních domácnostech.

Situaci, která se odehrává za zdmi rodinné vily, tedy alespoň nemusejí mít denně na očích. Na rozdíl od Felixe, který možná už lituje, že se domů k manželce vůbec vracel.

Ustojí slavná rodina i tuto další krizi, nebo hudebníkovi dříve, či později dojde trpělivost a opět si bude balit kufry? Zdá se, že Dagmar má štěstí rodiny ve svých rukou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden