Můj čas na kafíčko

Kdy konečně najde Dominika klid?

Dominika Gottová (46) neprožívá zrovna jednoduché období. Dcera zesnulého Karla Gotta (†80) má stále velké trable s manželem Timem Tolkkim (53). Čeká ji drsný rozvod, a aby toho nebylo málo, s Ivanou Gottovou (44) rozhodně nezakopaly válečnou sekyru!

Pro záchranu dvacetiletého vztahu s Dominikou Gottovou (46) učinil finský hudebník Timo Tolkki (53) zcela překvapivý krok, když znenadání přiletěl do Prahy a rozhodl se znovu usilovat o přízeň své manželky, která od něj v prosinci loňského roku utekla zpátky do rodné země. Dominika ale o manžela, který trpí maniodepresivní poruchou a v minulosti jí byl nesčetněkrát nevěrný, moc nestojí a pomalu si buduje nový život v České republice a Timovu přítomnost nese po jejich poslední schůzce velmi těžce a nervově se zhroutila.

Údajně jí bylo tak zle, že vůbec nebyla schopna vyjít z domu. Možná proto hodlá Timo už konečně vzdát snahu získat zpátky její srdce, protože už snad konečně pochopil, jak se věci mají. Nejdřív byli spolu viděni na večeři v luxusní restauraci, kde se měli dohodnout, jak a co bude dál. Spekulovalo se, že spolu pak dokonce strávili noc. Jenže vzápětí Dominika svolala tiskovou konferenci v parku pod širým nebem a všem oznámila, že na jejich rozvodu se přesto nic nemění.

Mají mezi sebou už vše vyřešené?

Timo se naštval a prohlásil: „Myslím, že tím je mezi mnou a Dominikou už úplný konec. Nemůžu ji nutit, aby se mnou byla. Musím se naučit žít bez ní,“ oznámil a vzápětí Prahu narychlo opustil.
Timo si totiž stále kladl nepřiměřené požadavky. Chtěl, aby Dominika přijala polovinu jeho dluhů ve Finsku, a po ní žádal polovinu dědictví po tátovi. Pak to vzal zpátky s tím, že nějaké peníze z dědictví po Karlu Gottovi stejně chce. Najal si i právníky. Podle Dominiky ale nemá nárok. Na všem si trvá a veškeré manželovy kroky považuje za výsměch jí i jejímu mrtvému otci.

Ivana chce mít vše pod kontrolou

Nejstarší dcera Karla Gotta nemá problémy jen se svým manželem. Proslýchá se, že vztahy mezi ní a Ivanou se v posledních dnech ještě zhoršily, i když problémy měly již dříve. Vážně to mezi nimi skřípalo už na pohřbu. Když prý naposledy Dominika Ivaně volala, tak ta jí nezvedala mobil. Dominika jí tedy napsala SMS zprávu s tím, že by se s ní chtěla sejít, a mimo jiné jí popřála i k narozeninám. Ivana se ovšem neobtěžovala odpovědět a vzkázala po své tiskové mluvčí Anetě Stolzové (37) jasné poselství. „Paní Gottová Dominice poděkovala s tím, že je to vůbec poprvé, co jí k narozeninám popřála. Během celého života s Karlem totiž ani jí, ani svým nejmladším sestřičkám nepopřála. Ivana to proto, bohužel, vnímá jako její další mediální kalkul,“ šokovala mluvčí Stolzová.

Myslí si, že je jen na obtíž?

Tato aféra jistě z Ivany a Dominiky kamarádky neudělá. Dominika je označována za černou ovci rodiny. Její neustále se opakující problémy jsou pro všechny spíše přítěží. Svému otci na smrtelné posteli slíbila, že přestane pít a brát léky. K léčbě ale nenastoupila a se závislostí se rozhodla bojovat sama a po svém. Kromě toho ona ani její manžel nemají finance a jejich existenční problémy Timo vyřešil tím, že do médií nejdřív pomateně vyprávěl, jak chtějí s Dominikou vilu na Bertramce a dva miliony eur.

Později se ukázalo, že jeho touha po tchánově dědictví byla naprostá smyšlenka a jeho žena o tom neměla nejmenší tušení. Nyní přiznala, že se veškerých nároků na dědictví po otci vzdala. Už v roce 2015, kdy bojoval s rakovinou mízních uzlin a chtěl si urovnat rodinné záležitosti, od něj údajně dostala šest milionů korun. Alespoň to sama tvrdí. To její manžel Tolkki mluvil o výrazně nižší částce, konkrétně o necelých 4 milionech. Gottová je za to zesnulému otci pochopitelně vděčná. „Táta se ke mně choval úžasně a moc mě mrzí, že jsem mu za života dostatečně nepoděkovala,“ říká Dominika. Veškeré skandály kolem ní a jejího muže se ale bohužel dotýkají i vdovy Ivany, která se od všeho snaží distancovat.

Poroste mezi nimi dál napětí?

Stejně ovšem musí Dominičiny výstřelky chtě nechtě řešit. Pokaždé když Tolkki prohlásí něco do novin, novináři bombardují tiskovou mluvčí rodiny Gottových a ta vše tlumočí Ivaně. „Nemůžu zaručit, že můj manžel dál nebude plácat nějaké nesmysly,“ dodala Dominika po krizi s Tolkkim a tvrdí, že vše je jenom výplod jeho choré mysli. Ivaně se veřejně za svého muže omluvila. Jestli jí ale tahle slušnost vydrží a nevraživost mezi sebou s Ivanou nakonec překonají, zůstává prozatím ve hvězdách.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden