Moje šťastná hvězda

Kdy konečně najde svou osudovou lásku?

Moje šťastná hvězda

Ve svém životě by ocenila muže, který bude respektovat její největší vášeň a brát ji zkrátka takovou, jaká je. Jenže najít takového je jako hledat jehlu v kupce sena.

Je to dlouho, co se VANDA HYBNEROVÁ (53) objevila ve společnosti s partnerem JAKUBEM CHOUROU (41). Není proto divu, že se rojí spekulace, že spolu pár už dávno není. Zjistila herečka, že pro ni nebyl tím pravým? A hledá teď pana Božského?

O svém milostném životě Vanda Hybnerová (53) ze seriálu ZOO nikdy příliš nemluvila. Tvrdí, že je to čistě její věc, kterou nehodlá sdílet s veřejností. Navíc téměř nechodí do společnosti, takže jen hrstka lidí z jejího okolí ví, jak to ve skutečnosti s muži má.

Jedno je však jisté, jednoho, s nímž si skvěle rozuměla a který s ní sdílel její vášeň ke koním, už kdysi  měla. Byl to nepochybně její exmanžel Saša Rašilov (49). Jejich manželství se ale po vleklé

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden