Moje šťastná hvězda
Kdy konečně odhalí svého nového přítele?
Nastala v jejím milostném životě změna k lepšímu?
Kdy konečně odhalí svého nového přítele?

Dcera IVANY JIREŠOVÉ (45) se konečně osamostatnila. A herečka překvapivě jásá. Nejenže se tím zlepšily jejich vztahy, nyní bude mít i dostatek času na partnera!

Dcera herečky Ivany Jirešové (45) alias barmanky Lucie z Ordinace v růžové zahradě, Sofie (17), se také vrhla do umělecké branže. Geny se zkrátka nezapřou! S dcerami Davida Prachaře (63) a Lindy Rybové (46) se pustily do přípravy generační hry. A to není všechno. Sofie stihla vylětet i z rodného hnízda.

Ačkoli by s tím jiní rodiče měli nejspíš problém, pro Jirešovou věk žádná překážka není. Sama se osamostatnila mnohem dřív, a to už ve čtrnácti letech. Podle ní není na co čekat, a čím dříve k tomu dojde, tím lépe. „Je to asi měsíc, co se odstěhovala, ale vlastně je to paradoxně lepší,“ svěřila Ivana s tím, že Sofie nyní bydlí se svými spolužáky.

Obě několikrát přiznaly, že jejich soužití je více než divoké a často si prostě nerozumějí, což herečku vždy velice trápilo. Nyní by se mohlo všechno krásně napravit a konečně by si mohly mezi sebou vybudovat vztah, po jakém Jirešová touží.

Nastěhuje si k sobě partnera?

To ale není všechno, herečka si teď možná bude moci k sobě nastěhovat utajovaného partnera, kterého poprvé přiznala před několika měsíci. Ví se o něm jen to, že jmenuje Pavel a  nejde o nikoho z branže, neboť je poučená bouřlivým rozchodem s otcem Sofie Ondřejem Höppnerem (†55) a následně rozvodem s muzikantem Viktorem Dykem (53).

Vytáhlý sympaťák ji pokaždé na nějaké akci jen vyzvedne před vchodem a pak tradá domů. Ivana byla delší dobu sama a zjevně už několik let s mužem nebydlela, ačkoli nějaké rozptýlení přece jen měla. Tohle by mohl být ten správný krok k jejímu vysněnému štěstí. Vždycky když to začalo být s její novou známostí vážné, netrvalo dlouho a došlo na rozchod.

Září jako sluníčko

Ivana Jirešová vypadá v posledních měsících opravdu šťastně a nebývale jí to sluší. Zdá se, že po všech těch útrpách našla prince na bílém koni. Doteď se ale téměř všechno točilo hlavně kolem její dcery, nyní však bude mít víc času na sebe a na to, aby svůj vztah opečovávala. Třeba právě v tom byl zakopaný pes.

Související články
Není žádné tajemství, že má hvězda seriálu Jedna rodina Chantal Poullain (67) francouzský původ. V České republice žije ale už mnoho let, a dokonce v ní prožila i svou doposud nejsilnější lásku. Patnáct let totiž byla manželkou herce Bolka Polívky (74). Stále se říká, že se s rozvodem nesmířila a potají si na exmanžela myslí. Jenže ten je už ženatý a nevypadá to, že […]
Herečka ze seriálu Hospoda, který je tradičně o letních prázdninách hitem televize Nova, si prý našla muže. Zuzana Bydžovská (62) si soukromí úzkostlivě střeží, přesto prosákly informace, že se po jejím boku objevuje sympatický, pravděpodobně starší chlapík. Není úplně jasné, jestli je to „jen“ kamarád, který jí zpříjemňuje těžké chvíle samoty, nebo spolu dokonce žijí. […]
O krizi mezi Janou Bernáškovu (43) ze seriálu ZOO a režisérem Rudolfem Merknerem (52) se mluví už jistý čas. Mnozí myslí, že za tím je žárlivost jejího muže, jenž se jen těžko vyrovnává s tím, že má doma krásku, o kterou je velký zájem. Další zdroje prozradily, že dvojici zasadilo ránu i společné natáčení filmu Jak přežít […]
Moje šťastná hvězda / 26.7.2024
Na filmovém festivalu v Karlových Varech všechny překvapil moderátor Leoš Mareš (48), který se obarvil na blond! Vedla ho k tomu touha si to jednou zkusit. Co ji naštvalo? Jeho žena, bývalá módní redaktorka Monika Marešová (42), ale nadšená nebyla, a dokonce svému muži vyčinila za bývalou manželku! Nejenže by si ho přála jako tmavovlasého a dlouhovlasého, také Monice […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz