Moje šťastná hvězda

Kdy myslela Marcela Holanová na sebevraždu?

Může za to Šíp a jeho současná žena!

Snad každý v životě spadne na samotné dno. Tak jako MARCELA HOLANOVÁ (65), když jí bývalý manžel KAREL ŠÍP (71) oznámil, že se s ní chce rozvést kvůli jiné ženě. Tehdy se jí zhroutil svět a je jen zázrak, že se z toho dokázala zpěvačka vyhrabat se zdravým rozumem.

Už tomu bude čtrnáct let, kdy populární bavič své tehdejší ženě oznámil, že chce založit novou rodinu s produkční IVANOU HAVRÁNKOVOU (41). Pro zrzavou zpěvačku to byl šok, z něhož se jen těžko dokázala vzpamatovat.

Na rozdíl od Šípa k němu chovala stále vřelý cit a jeho zamilování do jiné brala jako velkou zradu. Možná právě kvůli velké zhrzenosti s bavičem rozjela dlouholetý majetkový spor, který byl teprve před dvěma roky konečně definitivně vyřešen.

Holanová získala od Šípa místo původně požadovaných osmi milionů korun pouze jeden. „Byla jsem hloupá kedlubna, tak jsem utřela nudli. Dojela jsem na to, že jsem byla slušná,“ nechala se slyšet Marcela, která prý byla stejně hloupá i ve chvíli, kdy se dozvěděla o Karlově avantýře.

„Rok jsem to držela pod pokličkou. Čekala jsem, že ho to přejde. Jenže nepřešlo,“ vzpomíná Holanová, která je s odstupem času značně nad věcí.

Vyhledala pomoc

Kéž by to ale takhle růžově viděla i tehdy. Ve chvíli, kdy pochopila, že se jí manželství nadobro rozpadá, začaly se jí hlavou honit ty nejčernější myšlenky. „Přemýšlela jsem nad sebevraždou, jen jsem nevěděla jak. Kdyby přišlo bůhvíjaký štěstí, tak mě to vůbec nezajímalo,“ přiznává po letech Marcela, které nezbylo nic jiného než se obrátit na odbornou pomoc psychiatra.

„Najednou jsem zjistila, že si vůbec nevím rady. Navíc mi do toho umírala máma. Měla jsem takový období, že se mi nechtělo vůbec žít,“ dodává dnes opět usměvavá Holanová s tím, že musela docházet k lékaři rok, aby se dala dohromady.

Nekončící starost

Dnes se jí naštěstí v lásce daří, a tak už se tomuto krutému období a hrůzným myšlenkám může jen smát. I když mnohdy jí do smíchu opravdu není. Sice se po dlouhých letech dočkala zdárného konce, co se majetkového vyrovnání týče, téměř stejně dlouhou dobu však Marcele přidělává starosti dům, který marně roky opravuje.

Má totiž neuvěřitelnou smůlu na dělníky, kvůli nimž ji celá rekonstrukce stála nemalé peníze i dluhy, a ani dnes stále nebydlí v hotovém. Jedinou velkou starostí je tak teď pro ni právě zmiňovaná stavba.

Že se Holanové v hlavě nehoní nic jiného než to, kdy bude sídlo dokončené, svědčí i fakt, že když se nedávno zúčastnila soustředění Muže roku 2016, místo aby se kochala krásně rostlými finalisty soutěže, vymýšlela, jak by se jí kluci skvěle šikli jako levná pracovní síla. „Hodili byste se mi na opravu domu,“ prohlásila pohledem na mladíky pobaveně Marcela Holanová.

Karel Šíp má teď po boku mladší ženu. Ta se prý kdysi na Holanovou podívala hodně povýšeně.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden