Moje sladké tajemství

Kdy najde toho pravého?

Moje sladké tajemství

Nechala si prodloužit vlasy a září jako sluníčko. Poslední dobou se Aničce Slováčkové (25) daří lépe, na těžké období léčby rakoviny se snaží zapomenout. V životě jí chybí už jen láska.

V  boji se zákeřnou nemocí projevila Anička Slováčková (25) neskutečnou odvahu, před veřejností nic neskrývala, ukazovala se bez vlasů, nahá s pár kily navíc, nebo v době, kdy jí bylo špatně kvůli léčbě.

Dcera slavných rodičů Felixe Slováčka (78) a Dády Parasové (65) je k veřejnosti naprosto upřímná a získala si srdce mnoha fanoušků.

I její role v Ordinaci v růžové zahradě je oblíbená natolik, že jako jedné z mála jí umožnila dál pokračovat v natáčení dalších dílů. Očividně je krásná, úspěšná a má to v hlavě srovnané. Proč je tedy

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden