Moje šťastná hvězda

Kdy najde toho pravého muže?

Krásné ESTER GEISLEROVÉ (37) změnila její nová role život. Má ale tajnĕ doufat, že bude slavit úspĕch i jinde. Přijde nakonec vytoužený obrat i v jejím soukromí?

Oblíbená herečka Ester Geislerová (37) je jednou z hlavních tváří nováckého seriálu Anatomie života. Od herectví si před tímto projektem dala ale na pár let pauzu, neboť se věnovala svému podnikání a hlavně rodině.

Nyní se však opět odhodlala vrátit před televizní a filmové kamery a udělala moc dobře. Tvůrci se o ni perou a ona si slávu náležitě užívá.

„Jsem velice ráda, že jsem tu nabídku dostala. Potkala jsem tam spoustu starých i nových kamarádů, za což jsem moc vděčná,“ netají své nadšení.

Co se ale týče jejího soukromého života, tam to už tak růžové bohužel není. Přesto doufá, že právě nový život, který momentálně vede, by mohl leccos změnit i v osobní rovině.

Manželství se jí rozpadlo

Když se herečka v roce 2005 vdávala za filmového architekta Jana Kadlece (45), myslela si, že spolu zestárnou. V době jejich veselky už nosila pod srdcem jejich milovaná dvojčata Miu Rosu a Jana Etiena (15).

S Kadlecem se ale brali příliš mladí, což se po pár letech začalo na jejich vztahu projevovat. Po osmi letech manželství se tak přátelsky rozloučili. O tom ale dlouhá léta nikdo nevěděl.

Dokonce ji podezírali z nevěry, když se v roce 2015 začala objevovat po boku ředitele reklamní agentury Petra Václavka (44). S tím se ale měla před několika měsíci rozejít a od té doby je údajně sama.

Její děti už se pomalu, ale jistě chystají na střední školu a s maminkou tak budou trávit mnohem méně času, což má herečka snášet poměrně špatně. Možná i proto tak touží po partnerovi, který by jí pomohl překonat toto období.

Porodí ještě jedno miminko?

Do jisté míry jí prý pomáhá natáčení, to ji ale asi jen tak nevynahradí prázdnou postel doma. Navíc se měla Ester nechat slyšet, že by si přála ještě jedno miminko.

Ctitelů má na každém prstu hned několik, teď jen vybrat toho pravého. Že by jím nakonec byl nějaký fešný kolega ze seriálu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden