Moje šťastná hvězda

Kdy najde toho pravého muže pro život?

Moje šťastná hvězda

Vždycky říkávala, že se nedokáže skutečně a hluboce zamilovat. Ve skutečnosti ale jen nenarazila na toho správného muže.

Slibně rozjetá kariéra bohužel asi vzala zasvé. A aby toho nebylo málo, ještě se ANNA SLOVÁČKOVÁ (25) trápí i v lásce. Zamilovala se do svého zadaného kolegy?

Nikdy nechtěla po rodičích žádnou protekci, ale že kvůli nim bude terčem posměchu a urážek, to si nejspíš nikdy nemyslela. Ale stalo se a dlouho se s tím smiřovala. Když konečně našla své místo v showbyznysu, jako herečka a zpěvačka, přišla další rána.

Onemocněla rakovinou. Nakonec jí však přece jenom začalo svítat na lepší časy. Ovšem období naděje ani tentokrát netrvalo příliš dlouho. Anička Slováčková (25) má bohužel o práci nouzi. A nedaří se jí prý ani v soukromém životě. Vždycky si vybere toho nepravého muže. Kdo to je tentokrát?

Musí obracet každou korunu?

Koronavirová doba jí zničila kariéru podobně jako ostatním hercům. Rok nemohla

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden