Můj kousek štěstí

Kdy odhodí bikiny?

Není pochyb o tom, že obnažená Patricie zvýší náklad každé tiskoviny

Manžel Tibor Pagáč (30) nejspíš valí oči a jeho „nadšení“ nezná mezí. Jeho atraktivní manželka Patricie Pagáčová (30) se dala do svlékání a činí tak s plným nasazením.

Hvězda Ulice, Modrého kódu či Devadesátek si patrně uvědomuje, jak nemilosrdně letí čas, a plánuje ho zastavit alespoň fotografiemi. „Krásné tělo a krásné ženy by neměly zůstávat zahaleny,“ vesele prohlašuje a zřejmě se to stalo i její filozofií a krédem.

Na některých fotkách nemá k nahotě příliš daleko.

„Myslím si, že to, že žena porodí dítě, neznamená, že už se nikdy nesmí svléknout,“ odvážně dodává Patricie Pagáčová (30). Sama se často ukazuje ve všelijakých odvážných bikinkách a nutno přiznat, že má postavičku jako lusk.

Že se svlékne pro Playboy, je téměř hotová věc, neboť o tom již zcela otevřeně uvažuje. Hovoří o tom, že by to záleželo na okolnostech, což znamená: pro koho a za kolik.

Připouští, že by to musela zkonzultovat s manželem, ale je si zjevně jista jeho souhlasem. Schválil-li titěrné bikinky, přetrpí i Playboy.

Maminka Bibiany (2) se bez obnažování evidentně neobejde, čehož si partner, pokud ovšem není chorobně roztržitý, prostě už musel všimnout.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden