Můj kousek štěstí

Kdy opustí Bártu?

K Menzelovi vzhlížela a obdivovala ho. Platí totéž i v novém vztahu?

Neřízená střela je vdova po režiséru Jiřím Menzelovi (†82), paní Olga Menzelová (44). Rozumní muži z ní mají celkem pochopitelný strach, protože čilé blondýnce koluje v žilách energická krev lovkyně a se stálostí si hlavu zrovna neláme.

V manželství s Menzelem porodila Annu Karolínu (13), jejímž otcem je ovšem překvapivě jiný režisér, a to Jaroslav Brabec (68). Zato další dcera, Eva Maria (7), podle všeho Menzelova skutečně je, zatímco nejmladší Albert (3) pro změnu nikoli, toho Olga porodila tajně na Mallorce v domečku na samotě Miroslavu Bártovi (52).

Vztah s Bártou dříve tajila, dnes už ho bere s sebou na akce.

Egyptolog musí být vskutku kurážný chlapík, neboť s atraktivní blondýnkou v současné době žije a plánuje i společnou budoucnost. To by si ne každý troufl. Možná by se mu před očima mohly honit katastrofické obrázky, co ještě může partnerku eventuálně napadnout a zda si náhodou nepřiveze domů dalšího novorozence, který dejme tomu spatřil světlo světa v tajném domečku kdesi v tundře.

Zatím ale žijí poklidně. „Přes léto jsme v Čechách. Předtím mě Mirek s sebou vzal na egyptologickou konferenci do Granady,“ spokojeně líčí producentka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden