Moje šťastná hvězda

Kdy oznámí radostnou novinu?

 Vzhledem k tomu, že je EVA PERKAUSOVÁ (28) samé tajemství, dá se předpokládat, že i své těhotenství bude skrývat, dokud to půjde.


Letos v lednu se stala Eva Perkausová (28) vdanou paní. Svatba proběhla ve vší tajnosti v exotickém ráji na ostrově Mauricius. O tom, že se bude krásná moderátorka vdávat, vědělo jen její nejbližší okolí. Bylo už prý načase, protože začátkem ledna oslavili s podnikatelem Ivanem Heckem (39) páté výročí jejich vztahu.


Každého asi napadne, že teď by mělo tedy přijít na řadu miminko, a Perkausová to vidí nejspíš stejně. Doma se už o rodině bavili a nic jim prý nebrání stát se co nevidět rodiči. 


Děti spolu určitě plánují


„Do budoucna bychom je určitě chtěli,“ svěřila se tehdy. Zdálo se však, že mateřství není v nejbližší době na pořadu dne. Není divu, vždyť Perkausová je mladá a úspěšná ve své práci. Nejspíš by ráda ještě chvíli budovala svou kariéru a mateřským povinnostem se věnovala až o něco později.


O miminku se už doma několikrát bavili.

Její muž je ale o jedenáct let starší a dá se předpokládat, že moc dlouho už nebude chtít čekat. Na přímou otázku, kdy přijde ta vhodná doba na další životní krok, moderátorka otevřeně odpověděla: „Až přiletí čáp. Ne, už je čas nad tím minimálně začít přemýšlet.“

Nedávno se ale začalo říkat, že veškeré plány musely jít na nějaký čas stranou kvůli válce na Ukrajině, odkud její muž pochází a kde má ještě spoustu příbuzných a známých, a ze strachu o to, co to bude pro všechny znamenat do budoucna. To ale Perkausová vehementně vyvrátila.

Nic odkládat nebude

Je si totiž jistá, že kdyby měl člověk brát ohledy ve smyslu, co bude dál, nemohl by plánovat vůbec nic. Nikdo neví, jak dlouho to bude trvat a co přijde potom.

A nejspíš má do jisté míry pravdu, někdy je zkrátka opravdu nejlepší nechat určité věci volně plynout a žít prostě tak, jak to člověk momentálně cítí. Chtěla tím snad blond kráska nenápadně naznačit, že se už brzy podělí s fanoušky o velkou a radostnou novinu?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden