Můj čas na kafíčko

Kdy přestane Saxana válčit s bratrem?

Jak dlouho udrží zběsilé tempo?

Spor mezi zpěvačkou Petrou Černockou (71) a jejím bratrem, hudebníkem Pavlem Černockým (75), se táhne už od útlého dětství, tedy po smrti jejich maminky.

Jejich hádky odstartovala názorová rozdílnost na novou tatínkovu partnerku. Hluboká propast se mezi nimi bohužel dál prohlubovala.

Jiří Pracný (68).

Dalším šokem pro ni bylo zjištění, že se mu nelíbí ani její manžel Jiří Pracný (68). Tím nad ním Petra zlomila hůl: „Už to jiné nebude!“ Pavel si roky na chalupu v Kytlici nevzpomněl, když ale po rozvodu přišel o svou chatu, hned se začal zajímat o tu, kam Petra jezdívala nejraději.

Pavel Černocký (75).

Co byla ta poslední kapka?

Největší rána, kterou Černocký zpěvačce uštědřil, byla ta, když chtěl chalupu v Kytlici prodat a s ní i Petřiny vzpomínky na dětství. Marně mu vysvětlovala, že o prodeji nemůže být řeč, jelikož tam jednak bydlí jejich nevlastní maminka, jednak tam pravidelně jezdí nejenom ona, ale i její dcera Barbora Vaculíková (41). Pavel měl k rozsáhlému stavení spíše odpor než vztah, a tak byl neúprosný a na prodeji trval. Zpěvačce se to naštěstí podařilo vyřešit ke spokojenosti všech. „A opravdu jsem mu dala tolik, kolik po mně chtěl, takže v tomto mám svědomí úplně čisté,“ uzavřela nepříjemné téma Saxana. Zatímco s bratrem jsou na ostří nože, v manželství s kytaristou Jiřím jí to i po třiadvaceti letech prý pořád klape.

Čím ji manžel nejvíc vytáčí?

Přestože se vůbec nehádají, tak se i sem tam objeví nějaký ten mráček. V současné době je u nich hlavní téma finance. I když zpěvačka, která přišla o práci, nelenila a hned si našla jiný kšeft. Zlatý důl našla v malbě obrazů a na kameny.

A kdo u nich drží kasu? „Držím ji já, ale nejsou to moje peníze,“ přiznal se provinile Pracný. Hudebník si prý nenašetřil ani korunu, a domácnost táhne zpěvačka, která se musí pořádně otáčet.

Místo toho, aby Pracný přidal ruku k dílu, tak se kochá svou sbírkou kytar, které nejsou nejlevnější záležitostí. Bude se Petře stále tak dařit , aby je nezničila finanční krize?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden