Moje sladké tajemství

Kdy se dočká vytouženého štěstí?

S rozchodem se těžko vyrovnává.

Už to vypadalo, že se Kristýně Frejové (49) ze seriálu Sestřičky Modrý kód blýská na lepší časy. Místo toho se rozešla s partnerem, a ještě se bojí o svého tatínka Ladislava Freje (79).

Když před několika měsíci oznámila, že je konečně zase zadaná, všichni jí to moc přáli. Přítel Honza se zdál být jako velký pohodář, bydlel za Prahou a měl dceru v podobném věku jako Frejová. Seznámili se ve vodáckém kempu a sympatická herečka po jeho boku jenom kvetla.

Rakovina Frejovi nedávno vzala už druhou ženu.

Kristýna se ale nedávno svěřila, že je sama, a nevypadá to, že by se na tom v nejbližší době mělo něco měnit. Vrásky na čele jí totiž nepřidělává jen milostný život, ale také milovaný tatínek Ladislav. Ten nedávno přišel o snoubenku Gábinu (†56), která zemřela na rakovinu.

Alespoň v práci se jí daří.

Strachuje se o tatínka

Herečka se sice snažila být otci oporou, on se ale se ztrátou milované partnerky asi bude vyrovnávat ještě hodně dlouho. Ladislav před pár dny dokonce přiznal, že je psychicky na dně. Není divu, že má o něj dcera strach a věnuje mu hodně času. Sama ovšem nemá prostor pro svůj milostný život.

Nic se nezměnilo

Letos herečka oslaví padesátku, která pro ni bude jistě zlomová. Když jí bylo čtyřicet, podstoupila Kristýna terapii tmou, kde se vyrovnávala se svými životním traumaty. Do absolutní tmy se vydala v době po rozchodu s přítelem a otcem její dcery Ráchel (15), Jakubem.

Vyrovnávala se tam také se smrtí své maminky Věry Galatíkové (†69), která umřela na rakovinu plic. Vypadá to, že toho má po deseti letech na talíři pořád dost a už by si konečně zasloužila trochu štěstí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden