Moje šťastná hvězda

Kdy se konečně dočká Borhyová svatby?

Jindy tajuplná LUCIE BORHYOVÁ (44) poodhalila své soukromí a svěřila se, že žádný posun ve vztahu rozhodně neplánuje. Co se stalo?


Není to tak dávno, co se Lucie Borhyová (44) nechala slyšet, že by se jednou ráda vdávala a že má to hezké ještě před sebou. Dokonce před časem tvrdila, že by se nebránila ani třetímu dítěti. Teď se ale zdá, že je všechno úplně jinak. Stahují se snad nad jejím vztahem s Michalem Smečkou (35) mračna?


Nic měnit nehodlá


Sice se Borhyová ke svému partnerovi hlásí, nicméně nedávno překvapila, když naznačila, že veselka není na pořadu dne. Momentálně je prý spokojená tak, jak to je. „Zatím nepočítám s žádným posunem,“ řekla s tím, že i jejímu příteli vyhovuje to, jak to mezi sebou nyní mají. Proč ale najednou tak otočila?


Muži se jí často nedokážou dívat do očí.

Začal na ni žárlit?

Stále častěji se říká, že za vším stojí její bývalý partner Niko Papadakis (47), se kterým má Borhyová syna. Proslýchá se totiž, že na něj Smečka pořádně žárlí. A nejspíš se není čemu divit. Pohledný Řek se měl údajně před časem nastěhovat nedaleko moderátorčina domu.

Když přítel není doma, tulí se k psíkovi.

Sama blondýnka navíc prozradila, že má se svým expartnerem krásné vztahy a že ji a její rodinu může navštívit, kdykoli se mu zachce. V minulosti měla také za svým bývalým partnerem létat na dovolené do Řecka, kde byla údajně ubytovaná v jeho hotelu.

Tají problémy?

Smečka se tak má prý cítit jako páté kolo u vozu. Zdá se tedy, že tohle je ten důvod, proč najednou sešlo z plánování veselky. Pravda je, že když se tenkrát Borhyová rozešla s Papadakisem, také dlouho zapírala, že mají mezi sebou problémy. Opakuje se snad historie a ona se jen snaží skrýt, že se jí vztah rozpadá pod rukama?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden