Moje šťastná hvězda
Kdy skončí její smůla v lásce?
Svůj přístup se snaží postupně měnit.
Kdy skončí její smůla v lásce?

ANNA SLOVÁČKOVÁ (26) nikdy neoplývala vysokým sebevědomím, jenže možná právě to stojí za jejím neúspěchem u opačného pohlaví.

Už od útlého dětství o sobě Anna Slováčková (26) pochybovala a myslela si, že je úplná nula. Ostatně měla k tomu dobrý důvod, slyšela to totiž údajně ze všech stran. Nyní se však ze všech sil snaží, aby se u ní takové pocity už nikdy neobjevovaly.

Těžké dětství plné nejistoty a pochybností o sobě samé patrně stojí za tím, že nemá štěstí v lásce a jen obtížně si k sobě někoho pustí blíž. Nejspíš se bojí, že by jí mohl někdo zase ublížit. 

Ve stínu slavných rodičů  

Slováčková, která hraje v Ordinaci v růžové zahradě sestřičku Radku, se nikdy netajila tím, že pro ni bylo těžké být dítětem slavných rodičů – Dagmar Patrasové (65) a Felixe Slováčka (78). Lidé si často myslí, že takové děti mají na růžích ustláno, pravda to ale vždycky bohužel není.

Krutá slova o tom, jak je k ničemu a nic neznamená, slýchala mladá herečka dokonce i ve škole od učitelů, o divadle ani nemluvě. „No a já jsem strašná citlivka.

Dnes už ví, že i ona má talentu na rozdávání.

Všechno si prostě až moc beru,“ přiznala Slováčková s tím, že ji možná někteří chtěli svými výroky jen nakopnout k lepšímu výkonu. Efekt to ale mělo spíš opačný. 

Bojí se jim otevřít  

Možná i proto, jak moc zranitelná herečka je, bojí se partnerovi otevřít, což může být příčinou jejích častých rozchodů. Slováčková na sobě ale pracuje a dochází k psycholožce.

Má za sebou první pokroky, kdy se občas nechává opečovávat nebo si řekne o pomoc s něčím, na co nestačí, třeba když se jí doma něco porouchá, nebojí se zvednout telefon a poprosit někoho ze svých přátel.

Nezbývá než doufat, že brzy dokáže svěřit nejen svůj byt, ale i srdce do rukou někoho druhého. Po všech těch útrapách by si to víc než zasloužila.

Související články
Nedávno jsme vás informovali o tom, že společná hudební kariéra Evy Ševčíkové (53) a Václava Ševčíka (70) je u konce. Duo Eva a Vašek spolu přitom vystupovalo dlouhých 34 let. Nyní se ovšem ukázalo, že se rozešli nejenom pracovně, ale i jako manželé. Na konci července  se totiž rozvedli! Václav Ševčík v rozhovoru prozradil, co tomu […]
Můj kousek štěstí / 16.9.2024
Herečka ze seriálu Ulice podle mnoha lidí dráždí hada bosou nohou. Adéla Gondíková (50) se totiž v poslední době dost často naváží do manžela. Nedávno ho třeba nazvala pobudou a k fotce, kterou umístila na sociální sítě, umístila písničku „Průša je úchyl“. Jindy zase o Jiřím Langmajerovi (58) tvrdí, že je starý apod. Povídá se, […]
Zásnubní prstýnek nosí herečka Alice Bendová (50) ze seriálu Jedna rodina už skoro čtyři roky, ale k oltáři zatím nedošla. A svatba přitom měla být letos! Svatbu s mladším partnerem Michalem Topolem (38) plánovala Alice Bendová (50) na Kanárských ostrovech, kde vlastní apartmán. Měla se konat údajně loni v zimě, pak tento rok v létě. Nakonec ji ale zase odložila, […]
Moje šťastná hvězda / 16.9.2024
S rakovinou, která se jí vrátila, bojuje Anna Slováčková (28) jako lvice. Prognózy nejsou úplně růžové, přesto se nevzdává, což je podle mnohých jedna z cest k uzdravení. Zpěvačka navíc přiznala, že je zamilovaná. Jejím vyvoleným je baskytarista z její kapely Matěj Růžička. Dlouho se jen kamarádili, než zjistili, že k sobě cítí víc. „Chtěla bych stihnout svatbu,“ nechala […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz