Můj kousek štěstí

Kdy už budu zase někomu drahá?

Takový talent přežívat na výsluní i přes mnohé zřetelné prohry, má málokterá celebrita. Nezbývá, než sebevědomí Gabriely Partyšové obdivovat. Její život totiž vypadá pořád jako pokus a omyl.

Osud ji už párkrát vypekl, ale ona usiluje o příčky nejvyšší a neslevuje. Kdysi měla milionáře, ale ten zchudl, Gabča odešla. Josef Kokta (63) už má se sexbombou zvanou Ornella Koktová (27) dvě děti a stále víc se zdá, že Gabriela milionáře tak úplně na buben nepřivedla.

Druhým a zatím posledním z jejích manželů byl podnikatel Daniel Fernbauer (44), který se raději vrátil ke své ženě a hned si s ní pořídil dítě, jež předtím s Gabrielou plánovali.

Fernbauer se nechal přesvědčit jen na pár let.

Odbarví se?

I v zaměstnání Partyšová zrovna nesbírá jeden úspěch za druhým, kolegyně Kristina Kloubková (44) ji nedávno převálcovala ve Snídani s Novou, černovláska musela trpně sledovat výrazné rozdíly ve sledovanosti ve prospěch blondýny, a když si k tomu vzpomněla na své bývalé ambice být zpěvačkou a herečkou, možná si mohla přece jen trochu povzdechnout.

Smaragdy měla jen jako

Během nedávného reklamního focení šperků v ceně mnoha milionů korun byla dotázána, jak se jí daří bez muže. A ona si ani tady prohru nepřipouští.

Tvrdí, že single život je moc pěkný, jediné nebezpečí vidí v tom, že by si na něj mohla zvyknout. To jí nebylo líto, že jí ty šperky nikdo nedal? Ale bylo… „Cítím se tak, že by mě někdo mohl oslovit: Moje drahá,“ zasmála se. Možná to je kámen úrazu. Asi chlapům připadá příliš drahá...

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden