Moje sladké tajemství

Kdy už do toho praští Borhyová?

Moje sladké tajemství

I její mladší kopie Perkausová se vdala.

Když se na televizní obrazovce objevila půvabná Eva Perkausová (27), mnozí ji srovnávali s moderátorskou stálicí Lucií Borhyovou (43). Zlé jazyky dokonce prohlašovaly, že přijde čas, kdy si televize Nova Perkausovou přetáhne k sobě a mladičká Eva Borhyovou vystřídá.

To se naštěstí nestalo, nicméně ty dvě jsou neustále srovnávány. Nejnověji ve spojení se svatbou Evy Perkausové (27). V kuloárech se nese šeptanda o tom, že teď je na řadě s vdavkami Lucie Borhyová (43). A s tím i úvahy o tom, proč se tak dosud nestalo. Partnera přece má a už dávno jí není dvacet, ani třicet…

Už čtyři muži jí zlomili srdce!

Ačkoli snila o spokojené a úplné rodině, se všemi svými osudovými partnery se dočkala jen rozchodu a zlomeného srdce. Prvním z nich byl

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden