Můj kousek štěstí

Kdy už do toho, ten náš chlapec, praští?

Potřebuje nějakou pořádnou metrnici, co toho věčného kluka srovná a postaví do latě! Žádnou holčičku, ale pořádnou kurážnou českou babu! Pak bude z Jaromíra Jágra konečně chlap a snad i zodpovědný otec od rodiny…

Tato slova možná dělají dojem, že jsou zkopírovaná z nějaké internetové diskuse pod článkem o našem hokejovém polobohovi, ale kdepak, nemůžeme si pomoci, Jardovo zoufalství je třeba celonárodně řešit a dovolujeme si přijít s troškou do mlýna.

Co dělá špatně?

Vztah hokejového útočníka s Dominikou Branišovou (26) totiž podléhá na internetu mnohem děsivější kritice! Slova o páprdovi, o tom, že kdyby chodil makat do továrny, neopřela by si o něj v jeho věku mladá dívka ani kolo, a o tom, že si „vždy najde holku, která by mohla být jeho dcera“, jsou jen špičkou ledovce.

Jako dcera by mu Dominika jistě nedělala ani trochu ostudu.

Šampion se, bohužel, pro stále větší část národa stává směšnou figurkou. Jeho pokusy o vztah končí vždy krachem a rozumný člověk o bezmála padesátníka musí mít strach. Čím to je, že nemůže založit rodinu? Ostatně i nedávné dotazy ohledně těhotenství, zodpověděla partnerka Jágra negativně.

Bere život jako ruletu

Nezbývá, než se přiklonit k názoru, že je to právě Jágr, který své vyvolené vždy odradí. A nebude to jen nezměrná láska k hokeji, která tu je na překážku. Hovořilo se o jeho hráčské vášni v ruletě i jiných sázkách, o majetnickém postoji k ženám a jistém, velmi opatrném způsobu, jakým je „zahrnoval“ dary.

Jeho předcházející partnerka Veronika Kopřivová (29) zdůraznila, že prakticky vše, co má cenného, má ze svých vydělaných peněz. Sama teď nosí pod srdcem to nejdražší, budoucí dítě. I na tohle je Jágr skoupý. Ne, tenhle šampion hazarduje nejen v ruletě!

Riskuje, že mu život prosviští mezi nohama jako puk. Snad by mu to mohla připomenout jeho matka, Anna Jágrová (74) a konečně mu také nějakou jeho známost schválit jako nevěstu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden