Můj kousek štěstí

Kdy už jí děti zase udělají radost?

Jako na trní! Tak by se asi dal nejvýstižněji charakterizovat duševní stav matky herce Jakuba Prachaře (38) a herečky Mariany Prachařové (27). Syn jí sice už babičkou udělal a čtyřletá Mia je roztomilá, ale Dana Batulková (63) by se chtěla ze života čerstvých ratolestí radovat ještě víc a častěji.

Tím spíš, že Miu vidí jen občas, tak jak to dovolí dohoda mezi Prachařem a jeho extravagantní exmanželkou Agátou Hanychovou (36). Velmi slibně vypadá láska jejího syna s jednou z nejkrásnějších současných hereček, Sarou Sandevou (24). Lidé z blízkého okolí Batulkové tvrdí, že na Daně vidí jasně, že tuhle makedonskou dívku by v rodině ráda viděla napořád a těšila by se ještě raději z krásných vnoučat.

Jakub prý bere vztah velmi vážně a zdá se, že o druhém manželském pokusu má jasno. Jenomže jeho matka se zřejmě všechno dozví až jako poslední. Jakub prý příliš sdílný nebývá, a aby se máma svého synka zeptala přímo? To už je zřejmě hotová utopie. Jakub dokáže být pěkně nerudný, ani ona prý často neví, v jakém rozpoložení se její syn, o němž si zřejmě jen televizní diváci myslí´, že je neustále zábavný, právě nachází.


Po odchodu Davida Prachaře (62), svého otce, z domu zřejmě Jakub svou roli pojal coby „vedoucí“ a je to na něm znát, což dokládají slova sestry Mariany: „Tam člověk nikdy neví, s jakou náladou se probudí. On je hrozně ironický. Tam ani nevíš, co myslí vážně a co ne. To je standardní,“ vylíčila jeho chování jedné slovenské moderátorce, která se Jakuba nepokrytě bojí. Jakub je prostě macho a Sandeva se s tím bude muset smířit, snad jsou na to v Makedonii zvyklí. Batulková tedy ví, že nesmí tlačit na pilu. Trochu ráznější už může být v případě mladší Mariany. Ale i tady spíš svou dceru omlouvá a hájí, než aby otevřeně přiznala, že její boj s anorexií není stále vítězný. A přestože je Mariana od mámy oficiálně odstěhovaná a měla by být samostatná, počíná si tak, jako by odmítala dospět.

Možná je to důsledek rozvodu rodičů, snad je důvod jinde, ale jisté je, že vážná známost by mladou herečku mohla „postavit na nohy“. Jakubovi už pomohla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden