Můj kousek štěstí

Kdy už konečně bouchne do stolu?

Můj kousek štěstí

Ví, že má našlapovat opatrně, potenciální ženich se může šprajcnout.

Má hromadu práce. Má dvě krásné děti. A má také partnera, který se svatbě vyhýbá jako čert kříži. Tady to bude ještě napínavé. Dotazů, kdy už si ji její dlouholetý partner a otec dvou roztomilých dcer konečně vezme, už má Kristýna Leichtová (36) jistě plné zuby.

Jako by nestačilo, že sama si musí klást úplně stejnou otázku. Ještě musí rozdávat úsměvy pro veřejnost a vymýšlet diplomatické odpovědi ve smyslu „tahle otázka není na mě“. A má pravdu. Jediný, kdo zná odpověď na zvídavý dotaz, je její přítel, šéf činohry Národního divadla moravskoslezského, Vojtěch Štěpánek (37).

Pro něj toto téma ale vůbec není příjemné a na podobné otázky je nejspíš ještě víc alergický než jeho partnerka. „Když se na to někdo dvanáctkrát do roka ptá, tak je to takový, že když se to pak stane, říká se, kde se to pak vzalo,“ odpověděl nedávno v

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden