Můj kousek štěstí

Kdy už z toho bude průšvih?

Scénář ZOO jí hraje do karet, teď ještě své šance správně využít

Nabídky na rande se jí jen hrnou. Není se čemu divit, Michaela Pecháčková (18) se stala díky seriálu ZOO hvězdou. Je ale možné, že nápadníkům odolává, protože je dávno zaláskovaná...

Mladá herečka se nedávno objevila v porotě soutěže Muž roku, což bylo podle jejího gusta. Samozřejmě si nenechala ujít příležitost a se svalovci si zaflirtovala. Ovšem všechno prý zůstalo v mezích slušnosti.

Proč? Je mladá, krásná, slavná. Mohla si užívat dosyta. Jenže ono je všechno možná trochu jinak. Povídá se, že se měla už před nějakou dobou zamilovat do kolegy Šimona Biliny (27).

Takových přátelství, která se vymkla, už byla spousta...

Jen si to představte

Nebylo by se čemu divit, vždyť v ZOO spolu mají celou řadu milostných scén, takže se znají opravdu dobře. Pecháčková několikrát prohlásila, že herec je fakt jen dobrý kamarád. Možná příliš významně.

Faktem je, že Bilina má doma dva a půl roku herečku Hanu Drozdovou (30). Ta ale kvůli tomu, co její partner jako oblíbený Haďák provádí v seriálu s krásnou a přitažlivou Pecháčkovou, může žárlit jako blázen. Snadno si pak představit scény plné výčitek...

Co si vzala do hlavy?

Pecháčková je přitom někdy jako neřízená střela. Kdo ví, co se děje na seriálových „dotočných“ a večírcích. Jeden panáček, druhý... A pak už se dá zastavit jen máloco.

Tím spíš, když jsou si dva lidé sympatičtí a mají toho spolu společného hodně i mimo kamery. Což Bilina s Pecháčkovou ani netají. Jestli na něj má tedy seriálová Sidonie „Sid“ Novotná políčeno, jen těžko se tomu bude herec bránit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden