Můj kousek štěstí

Kdy vymění Prachaře?

Brunetka natáčí i v zahraničí, nebylo by divu, kdyby se rozhodla tam přestěhovat.

Na filmovém festivalu v Karlových Varech kolovala informace, že Jakub Prachař (39) a Sara Sandeva (26) chystají tajnou svatbu. Dokazovat to měl prstýnek s kamínkem, který se blyštil na prstě krásné brunetky.

Oba to však brzy vyvrátili. „Žádný snubák se nekoná,“ potvrdil Prachař. Objevily se však spekulace o tom, že je to právě Sandeva, kdo s tak důležitým závazkem váhá. Aby si vzala Prachaře, musel by se údajně poněkud změnit.

Blbé vtipy

Povídá se totiž, že brunetce vadí, že se její partner často chová jako malé děcko. Jeho žertíky často ani nejsou vtipné, někdy jsou i za hranou. Stačí si vzpomenout na jeho holou zadnici, kterou před pár měsíci vystavil na sociál­ních sítích.

Nedávno se objevila fáma, že je Sara těhotná. Prachař by si prý dítě přál...

Nedivili bychom se, kdyby se za něj herečka, jež má image slušné, mladé dámy, sem tam styděla. Možná právě jeho chování je důvod, proč stále ještě nejsou svoji.

Navíc mnozí soudí, že je Sara v poslední době úspěšnější než on. Má za sebou už několikáté natáčení v zahraničí, Prachař se sice objevuje v pořadu Inkognito nebo Máme rádi Česko, ale jako herec o pořádnou roli už dlouho nezavadil.

Sluší jí?

Že by na svou lásku žárlil? Také už má jednu svatbu za sebou, a tak je možné, že se do druhé sám nehrne. S Agátou Hanychovou (38) se nerozcházeli v dobrém, což v něm mohlo zanechat pochybnosti, zda se ženit znovu.

A pokud se Sandeva stále nedokáže vyrovnat s jeho žárlivou a výbušnou povahou či svérázným humorem, bude to ještě složité. Herečka se bude chtít v kariéře posouvat dál. I v tomto ohledu by se jí spíš po boku hodil někdo, kdo ji otevře další dveře a bude ji dobře reprezentovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden