Můj kousek štěstí

Kdyby mohli vrátit čas, nerozvedli by se!

Můj kousek štěstí

Mnoho lidí zná Kateřinu Kornovou jen jako tu bývalou manželku slavného zpěváka a tanečníka Jiřího Korna - to je vůči ní ale ohromně nespravedlivé.

Kateřina je totiž nesmírně krásná a schopná žena, která si musela své místo na výsluní tvrdě vybojovat. Nic nedostala zadarmo, naopak. Snad to byla právě její tvrdá beraní povaha, která jí pomohla překonat některé těžké životní zkoušky. Nenechala se totiž srazit na kolena, ale poprala se s nimi a vyšla z nich ještě silnější.

Když se jí v dětství vysmívali, že chce být modelkou, nenechala se odradit, zamakala na sobě a opravdu se modelkou stala.  Tehdy to prý byla strašná troufalost a ostuda zároveň, protože jako modelka podle svých slov rozhodně nevypadala. Kateřina začínala v době studia na gymnáziu jako manekýnka v Bílé labuti.

Vždycky když svůj příběh o začátku kariéry někomu vypráví, dostane otázku: „Kdo vás objevil?“ Tomu se musí jenom smát, protože ji nikdo neobjevil, zkrátka jednoho dne nakráčela do obchodu a zeptala se, jestli by o ni neměli zájem. Tahle její otevřená mysl a odvaha nepochybně okouzlila i jejího

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden