Můj kousek štěstí

Kdysi neměla ani na kafe

Můj kousek štěstí

Dnes se topí v milionech

Nádherná blondýnka Cate Blanchett (53) dobyla svět filmem Královna Alžběta. Je pětadvacet let šťastně vdaná, což pro filmové hvězdy nebývá typické.

Neříkejte jí, že je hol­lywoodská herečka, považuje to za urážku. Navíc je rodilou Australankou, pochází z předměstí Melbourne. Topí se v penězích, ale dobře ví, co je to nemít ani floka. Cate Blanchett (53) je dcerou učitelky a reklamního agenta původem z Texasu.

Otec zemřel na infarkt v pouhých čtyřiceti, to bylo Cate deset let. Tehdy se život rodiny se třemi dětmi dramaticky změnil. „Vím, co je to strach z finančních potíží,“ přiznala herečka.

„Nevyrůstala jsem v bohaté rodině, mívali jsme obavy, zda seženeme alespoň trochu peněz.“ Matka dbala na to, aby poskytla dětem solidní vzdělání. Zadlužila se, musela totiž platit vysoké školné. Už v dospívání se jí Cate pokoušela aspoň

Zbývá vám 79% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden