Moje sladké tajemství

Když čekala další dítě, mnozí lidé ji odsoudili

Sympatická Vendula Pizingerová (49) byla kdysi úplně na dně. Pak se ale naštěstí vše v dobré obrátilo, ona potkala muže svých snů, a dokonce navzdory svému věku zatoužila po dalším dítěti.

Jméno Venduly Pizingerové (49) bylo dlouhá léta spojeno především s jejím prvním manželem, hudebním skladatelem Karlem Svobodou (†68). Zatímco jedni Vendule záviděli pohodlný život po boku slavného muže, jiní si uvědomovali, že Vendula nezažívala jen hezké časy.

Zatím věkový rozdíl problémem není, zatím...

Dceru jí vzala zákeřná nemoc

Její první dcera Klárka Svobodová podlehla jako maličká leukémii, což se velmi odrazilo na vztahu zoufalých manželů. Brzy se dostavila vážná krize, a dokonce se šuškalo, že slavný pár směřuje k rozvodu.

Pak se naštěstí všechno v dobré obrátilo a Vendula porodila Karlovi syna Jakuba (15). Bohužel, slavný skladatel se dlouhodobě potýkal s depresemi a jednoho dne si sáhl na život. Dost trápení na jednu mladou ženu, nemyslíte?

Matkou ve čtyřiceti osmi letech

Vendula ale projevila obrovskou statečnost a začala úplně od začátku. Zamilovala se, a dokonce se podruhé provdala. Jenže její manželství skončilo poměrně záhy rozvodem a ona byla zase volná.

Po několika letech však nedokázala odolat dvoření o mnoho let mladšího Josefa Pizingera (33), v roce 2015 se za něj provdala a zatoužila stát se znovu maminkou.

Snad právě proto, že Vendula v dosavadním životě prožila tolik trápení, si vůbec nelámala hlavu s tím, že ji někteří lidé odsoudili. Ačkoli sama moc dobře věděla, že stát se matkou ve čtyřiceti osmi letech není bez rizika, ochotně ho podstoupila.

Oči jí září štěstím

Na podzim loňského roku pak přivedla na svět zdravého chlapečka Josífka. I když dnes Vendula vypadá na některých fotografiích trochu unaveně, oči jí září štěstím. Není divu, že jí fanoušci drží palce a přejí jí mnoho zdraví a pohody do dalších let. Vždyť si to po tom všem, co musela prožít, určitě zaslouží.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden