Můj čas na kafíčko

Když chce od manžela peníze, žadoní Bára Štěpánová jako malá holčička!

Můj čas na kafíčko

Přiznala, že vlastně o praktickém životě nemá moc představu.

O prvním manželovi Báry Štěpánové (60) se toho moc neví. S druhým měla dceru, u které o sobě ale zjistila, že není mateřský typ. V souvislosti s tím třetím, Miroslavem Barabášem (58) se toho nejvíc napsalo o jejích finančních problémech.

Druhé manželství Báry Štěpánové trvalo hodně dlouho, ale většinu té doby bylo vlastně jen formalitou. S Lubošem Rychvalským se herečka seznámila díky předlistopadové občanské iniciativě Společnost za veselejší současnost.

Zatímco různé akce před změnou režimu Báru s jejím manželem daly dohromady, po roce 1989 přišly věci, které je rozdělily. Měli spolu dceru Dominiku, o kterou se kvůli jejich velké zaneprázdněnosti starala Bářina matka. Později si herečka najala chůvu.

Když jí sbalil, nevěděl, o koho jde!

Luboš začal studovat teologii, zatímco Bára se stala sekretářkou prezidenta Václava Havla (+75). Jejich cesty se rozešly, oba ale zůstali v přátelském vztahu. Se současným manželem, trumpetistou Miroslavem Barabášem se seznámila na jednom koncertu.

Když si jí pak vedl v noci do svého podnájmu, myslela si Bára, že mu jde hlavně o to, dostat do

Zbývá vám 75% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden