Můj čas na kafíčko

Když Daniela Šinkorová pracovala jako barmanka, zažila nepříjemné obtěžování!

Můj čas na kafíčko

Den před plánovanou svatbou zkolabovala a museli jí píchat injekci!

Hvězda televizního seriálu Ordinace v růžové zahradě Daniela Šinkorová (47) má dost průbojnou povahu a dokáže si jít za tím, co chce. Občas přitom padne i nějaká ta rána!

Herečka a zpěvačka Daniela Šinkorová měla různé dětské sny, ale v době dospívání už byl rozhodnutá: jejím cílem bylo muzikálové herectví. Maminka byla loutkoherečkou. To by se Daniela jako malé také líbilo. Kromě toho si přála stát se letuškou, učitelkou, nebo magistrou v lékárně, aby mohla vymýšlet a míchat léky.

V jednom rozhlasovém pořadu prozradila i to, na co si nejvíc hrála jako malá: „Měli jsme takový starý psací stroj a já jsem si představovala, že je to pokladna, strašně jsem do něj bušila a dokonce jsem si vyrobila i vlastní peníze.

Já jsem si hrála na

Zbývá vám 91% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden