Moje sladké tajemství

Když ho poprvé potkala, ostatní muži pro ni přestali existovat

Moje sladké tajemství

V okamžiku, kdy její manžel zemřel, jí došlo, že už bude na všechno sama. Nevzdala se ovšem a stále žije naplno.

Zatímco Daniela Kolářová (74) sklízela ovace na divadelních prknech a před kamerou, v soukromí často prožívala velké trápení. Když navždy odešel muž, kterého milovala, téměř ji to zlomilo.

 

Jedna z našich nejobsazovanějších hereček Daniela Kolářová (74) prožila téměř celé své dětství v Karlových Varech, kde její maminka pracovala jako účetní v divadle.

Ačkoli první léta jejího života byla patrně velice komplikovaná, vždyť se její rodiče rozvedli, když byl Daniele pouhý rok, a svého vlastního otce poznala až v pěti letech, přesto na ně Kolářová vzpomíná ráda. Jezdívala totiž často za svými prarodiči, kteří měli chatu na Jarově naproti Zbraslavi. Tam s ostatními dětmi hrála volejbal a dělala táboráky.

Babička ji měla vykrmit

Nebyla to ale zdaleka taková idyla, jak by se na první pohled mohlo zdát. Kolářová totiž byla už jako malá holčička velice štíhlá, a protože její tatínek kdysi prodělal tuberkulózu, bála se rodina, aby neonemocněla i hubeňoučká Daniela.

Babička tak dostala za úkol svou vnučku pořádně vykrmit, aby přibrala alespoň dvě kila. Dokonce měla píšťalku a tou Danielu

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden