Můj čas na kafíčko

Když jde Bohdalová do společnosti, tak jedině s boháčem!

Tak trochu to vypadá, že se legendární herečka Jiřina Bohdalová (92) stýká pouze se samými miliardáři. Ještě před rokem se ve společnosti objevovala se slovenským boháčem Ľubomírem Fockem (69), nyní přišla na společenskou akci s dalším zajímavým mužem.


Další boháč po jejím boku


Tím je Milan Filo (56), který patří k nejbohatším Slovákům vůbec. „S Jiřinkou se známe 20 let,“ prozradil Filo v rozhovoru. Bohdalová s ním vypadala opravdu spokojeně, bez nadsázky se dá říct, že zářila jako sluníčko.


Je snad možné, že právě Filo nahradil v jejím životě Focka? S ním se herečka už na veřejnosti tolik neukazuje a možná to má spojitost s tím, že minulý rok v květnu skončil ve vazbě.


Milan Filo (56).

Bylo to pro ni hodně nemilé překvapení

Bohdalová se kvůli tomu stala terčem kritiky, někteří lidé nechápali, že s podobným člověkem tráví svůj čas. „Vůbec tomu nerozumím, znám ho jako slušného člověka a do jeho podnikání se nepletu,“ vyjádřila se k celé situaci.

Focko vloni skončil ve vazbě kvůli kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů, nicméně v srpnu byl propuštěn na svobodu.

Už spolu nejsou  v kontaktu?

Hned měl velké plány, chtěl Bohdalové ztracený čas vynahradit a vzít ji na dovolenou do Řecka. Je ale otázka, jestli se skutečně k moři vypravili.

Herečka to nikdy nepotvrdila a neexistují ani žádné fotky. Je tak klidně možné, že právě podnikatelovo kontroverzní období narušilo jejich vzájemnou důvěru a Bohdalová se ho snaží vyřadit ze svého života.

S dcerou vyrazila dvakrát k moři

Herečka naopak poslední měsíce hodně času tráví se svou dcerou, známou herečkou Simonou Stašovou (68). Na přelomu roku si vyjely hned na dvě dovolené
k moři a vždy si to moc užily. Velmi blízko má dlouhodobě také ke svým vnukům
Vojtěchovi (28) a Markovi (38).

Ti ji občas, když nemá jiný doprovod, následují na společenské akce a je na nich vidět, že mají babičku moc rádi. Je tak jen dobře, že má herečka kolem sebe milující rodinu a mnoho přátel. Přece jenom je u ní vždy rizikem, že se jí někde může udělat nevolno a bude potřebovat pomoc, třeba s transportem do nemocnice.

Stále žije naplno

Je ale obdivuhodné, že ve svém věku Jiřina Bohdalová stále obráží společenské akce a nesedí jen doma na gauči. Vždy vyznávala aktivní život a to pro ni snad zůstane příznačné napořád.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden