Staré dobré časy

Když je vyladěná maminka, všechno funguje

Staré dobré časy

„Bezpečně jsem poznala, kdy je manželovi špatně. To začal hrát stupnice i několik hodin. Bylo to k zešílení.“

Jen málokterý pár českého showbyznysu je tak dokonale pracovně propojen jako Zora Jandová se Zdenkem Mertou. Naplňuje je společná práce na muzikálech, klubových pořadech, písničkách i knihách pro děti. Ale také společný život ve vysněném domě.

Kdyby bylo záleželo na rodičích, byla by ze Zory Jandové (*1958) učitelka. Jenže před dcerkou neutajili, že existuje něco tak přitažlivého jako film. Jako malá ze všeho nejvíc milovala sérii o Vinnetouovi a především umění českého rodáka Herberta Loma, padoucha z Pokladu na Stříbrném jezeře.

Není divu, že sama zatoužila povolání svého idolu následovat. K herectví přičichla ještě na gymnáziu, a takové vůni jen málokdo talentovaný dokáže odolat. Objevovala se v Semaforu v inscenaci Celaskon a cyankáli či v pražské poetické kavárně Viola v pořadu Aprílová škola, otrkávala se ve světě showbyznysu, a tak když byla maturita konečně v kapse, přihláška

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden