Můj kousek štěstí

Když kila klesají, popularita stoupá

Maminka ho příliš rozmazlila

Období pandemie se na každém z nás podepsalo jiným způsobem. Herec Jakub Prachař (37) po dobu karantény vydatně užíval výhod maminčiny kuchyně, což se na něm pochopitelně projevilo.

Kdysi velký idol dívčích srdcí přibral díky péči Dany Batulkové (63)  v Kolodějích víc než dvanáct kilo a celkově se hodně zakulatil. A to mu následně pěkně zavařilo.

Denisa Dvořáková vytváří cvičební program pro zpevnění těla. Podotýká, že je pro ženy.

Do formy!

Dostal hlavní roli v nově chystaném televizním seriálu Dvojka na zabití. Jelikož se ale jedná o novou detektivku, je potřeba, aby byl ve formě. Dostal nůž na krk, musel začít hubnout.

„Potřebuju do května shodit patnáct kilo a bojím se, že to nedám,“ říkal před časem Prachař, který přiznal, že hubnutí zahájil kvůli chystané detektivce, ale také kvůli sobě. Shazování kil vzal hodně zodpovědně.

Změnil jídelníček, začal sportovat, omezil alkohol a ejhle, po pár měsících se mu podařilo kila zredukovat, a mohlo se natáčet! Že oblíbený herec opravdu prokoukl, si začaly všímat i jeho fanynky.

Budou se o něj holky prát?

Ctitelky nešetří chválou. „Krásný chlap“, „Fešák“, nebo „Český sexy kluk“ tak zněly některé z mnoha komentářů, které se objevily pod fotkou z natáčení seriálu, kterou Jakub přidal na internet. Je vidět, že základnu obdivovatelek má velikou, a není se čemu divit.

Po rozvodu s Agátou Hanychovou (36) a nevydařeném románku s modelkou Denisou Dvořákovou (32) je bývalý člen kapely Nightwork stále sám, a to přitahuje pozornost nejedné svobodné slečny.

Ty se teď jistě nemohou dočkat, až se připravovaný detektivní seriál začne vysílat v televizi, jakmile uvidí svého idola v nějaké akční scéně, může si být Jakub Prachař jist, že se mu budou vrhat k nohám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden