Moje šťastná hvězda

Když na manžela praskla nevěra, stejně vše sváděl na ni

Moje šťastná hvězda

Neměla to vždy snadné, ovšem za každé situace uměla bojovat a nevzdávat svůj život. I proto má možnost stále hrát a ukazovat svůj nevšední talent.

Půvabná Kamila Magálová (70) si dlouho myslela, že je její manželství téměř bez chyby. Když potom zjistila, že se krutě mýlila, přišla téměř o celý majetek a ještě se ocitla tváří v tvář smrti.

Okouzlující slovenská herečka Kamila Magálová (70) bude pro české diváky už navždy trochu potřeštěnou, přesto však velice milou učitelkou Helenou z báječných komedií Marie Poledňákové (79) Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel.

Trefa do černého

Když přišel do kin první z uvedených snímků, bylo zřejmé, že Poledňáková má na svém kontě další kasovní trhák. Není divu, že Magálová dostávala spoustu žádostí o rozhovor, a když některý z nich potom vyšel v tisku, všichni žasli nad milou vstřícností a upřímností půvabné Slovenky.

Doslova idylické manželství

Ostatně, Magálová tehdy rozhodně neměla před svými obdivovateli co tajit. Byla přes čtyřicet let šťastně vdaná, se svým mužem měla

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden