Moje sladké tajemství

Když se rozcházeli, bylo to slyšet!

Oblíbená herečka Tereza Kostková (46) vypadá docela nekonfliktně. Když se ovšem rozcházela se svým prvním manželem, režisérem Petrem Kracikem (64), bylo to prý hodně divoké.

Blížilo se jejich desáté výročí svatby. Už se zdálo, že Tereza Kostková (46) navždy zkrotila pověstného proutníka Petra Kracika (64). Jenže najednou ohlásili, že jdou od sebe.
V roce 2016 byl slavný pár rozveden.

Petr Kracik má pověst velkého svůdce.

Dlouho to tajili

V březnu roku 2016 Tereza sama přiznala, že se oba snažili manželství zachránit. Už na podzim roku 2015 se objevily vážnější problémy, na konci toho samého roku se rozhodli jít od sebe. O problémech v manželství se přitom spekulovalo už delší dobu.

V roce 2013 se režisér údajně od manželky odstěhoval, protože žárlil na její úspěchy. Tehdy totiž skončil po 21 letech na postu ředitele Divadla pod Palmovkou. Herečka ale tenkrát všechny spekulace popřela.

Nebáli se hádek na veřejnosti

Víc než dva měsíce se to tedy bývalému páru podařilo tajit. „Přitom v mém okolí to zase tak tajné nebylo,“ smála se Tereza. „Nechodíme kanálama a musím přiznat, že jsme to řešili hodně nahlas,“ říkala později sama Tereza, která zpočátku nechtěla o rozvodu a jeho příčinách mluvit.

Kostková prozradila, že s Kracikem se klidně hádali nejen doma, ale i mezi lidmi. „Nešeptali jsme, a všichni slyšeli a viděli, jak to mezi námi je,“ svěřila se v jednom
z rozhovorů.

Chválila si, jak všechny obelstili

Vysmátá herečka se později chlubila, že to všichni kolem ní věděli, ale nikdo to nevynesl ven. „To, že se to dlouho nikam nedoneslo, je docela dobrý výsledek,“ pronesla. Zatímco před rozchodem to byla divočina, rozvod samotný byl bez skandálů. Dohodli se i na péči o společného syna Toníka (14).

Už je šťastná?

Zatímco vyhlášený donchuán Kracik se v podstatě stáhl z veřejného života a není známo, že by poblouznil další kolegyni, o Tereze se ví, že našla své štěstí. Před čtyřmi lety se vdala opět za režiséra, Jakuba Nvotu (45). Spolu si nedávno koupili domek, a jak se zdá, nic jim nechybí. Tereza je tak konečně spokojená.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden