Můj čas na kafíčko

Když se vám z úžasňáka vyklube idiot!

Můj čas na kafíčko

Nevadí, že to třeba „nedopadne“, partnera musíte mít za všech okolností...

Spousta z nás skáče z jednoho vztahu do druhého a pokaždé tvrdí, že tohle je už určitě ta pravá láska. Lze ale milovat v životě tolik lidí? Co když nás naše city klamou a jen se bojíme být sami? A jak poznat, že náš vztah má pravý smysl?

Často se tak bojíme samoty, že se nám každý, s kým se cítíme příjemně, zdá být naší spřízněnou duší. Jenže po rozchodu nechápeme, jak jsme mohly milovat takového „idiota“! Ale jak si toho všimnout včas?

Láska dává křídla

Nic v životě vám nedá tak silný pocit, že zvládnete všechno na světě, jako skutečná láska, když cítíte, jak vám v přítomnosti druhé osoby buší srdce. Nabíjí nás a obnovuje naši energii. Jsme schopné pokořit celý svět.

Jenže zamilovanost se vzápětí může změnit v boj o moc. Neustále si ve vztahu totiž musíte potvrzovat vlastní důležitost. Jste vedena strachem, a tak musíte

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden